home Altele Cum imi aleg demachiantul potrivit?

Cum imi aleg demachiantul potrivit?

Demachierea este o etapa esentiala pentru cele care isi doresc o piele supla si curata. Pentru o demachiere perfecta, adaptata nevoilor tale, iata de ce trebuie sa tii cont in momentul in care iti alegi demachiantul.

soins-demaquillants-10467972dpbls_2041

Etapa demachierii este indispensabila atat seara cat si dimineata deoarece curatarea pielii permite nu numai eliminarea machiajului ci si debarasarea pielii de impuritati. O piele curatata in mod incorect va obstrua porii. Tenul devine tern si cosurile isi fac aparitia.

Tipurile de produse demachiante

Laptele demachiant. Laptele demachiant este bland cu tenul si respecta filmul protector al pielii. Se aplica pe piele si se indeparteaza cu ajutorul unei dischete demachiante. Produsul se poate clati insa nu este obligatoriu. Dupa lapele demachiant se poate aplica o lotiune tonica. Laptele demachiant este adaptat tuturor tipurilor de piele.

Apa demachianta tonifianta. Sunt produse 2 in 1 deoarece au drept principal scop demachierea si tonifierea totodata. Apa demachianta tonifianta nu necesita clatire. Sunt adaptate tuturor tipurilor de piele.

quel-demaquillant-choisir

Gel si crema demachianta. Curata tenul in profunzime si lasa pielea neteda si uniforma. Necesita clatire dupa aplicare. Sunt ideale atat pentru tenul mixt cat si pentru tenul gras.

Spuma demachianta. Pentru o aplicare cat mai corecta a spumei, pielea trebuie umezita in prealabil. Spuma da o senzatie de uscare a pielii. Ideale pentru tenul gras si cu tendinta acneica.

Servetelele demachiante. Ultra practice, servetelele demachiante se pot duce peste tot. Sunt eficiente si sunt adaptate tuturor tipurilor de piele.

Demachiantul in functie de tipul de piele

Daca ai tenul uscat sau sensibil atunci trebuie sa mizezi pe o textura ultra blanda, hranitoare. Opteaza pentru un lapte demachiant onctuos, bogat in agenti hidratanti, uleiuri demachiante si emulsii fara clatire care ii confera epidermei acizii grasi esentiali si ofera senzatia de catifelare.

Daca ai pielea mixta sau grasa atunci ai nevoie de prospetime, de o curatare in profunzime pentru a scapa de senzatia neplacuta de grasime. Sunt recomandate produsele pe baza de uleiuri esentiale purifiante, care se clatesc. Gelurile demachiante tonifica, purifica si catifeleaza epiderma. Apele demachiante tonifiante sunt si ele recomandate.

Informatii oferite cu ajutorul celor de la Stiri de Cluj 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: