home Electronice si electrocasnice Cea mai utilizată metodă de a desfunda chiuveta singur acasă

Cea mai utilizată metodă de a desfunda chiuveta singur acasă

Cea mai utilizată metodă de a desfunda chiuveta singur acasă

Dacă vă întrebați cum puteți să desfundați scurgerea de la baie sau de la bucătărie, thedeco.ro își oferă câteva sfaturi simple pe care le poți pune singur în aplicare. Și nici măcar nu aveți nevoie de substanțe chimice pentru a duce treaba la bun sfârșit. Experții în instalații sunt de acord că substanțele chimice puternice vă pot deteriora conductele și mediul.

Puteți folosi bicarbonat de sodiu pentru a curăța și dezodoriza canalele de scurgere. Turnați o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu în scurgere. Este un agent de curățare excelent pentru desfundarea chiuvetei, precum și a scurgerilor de duș și cadă. În plus, va absorbi imediat și mirosurile neplăcute.

Cea mai întâlnită problemă care cauzează o curgere lentă la baie este acumularea de păr și produse de curățare personală. Cel mai bun mod de a remedia acest lucru este îndepărtarea manuală a blocajului. Clătiți țeava cu apă fierbinte: dacă îndepărtarea părului nu pare să funcționeze, încercați să turnați încet un ibric cu apă clocotită în canalul de scurgere. Se toarnă în două sau trei etape, lăsând apa fierbinte să funcționeze câteva secunde între fiecare tranșă. Aveți grijă să turnați apa clocotită direct în canalul de scurgere.

În cazul în care nimic din ceea ce încercați nu funcționează, există o mulțime de produse specializate pe care le puteți folosi. Dacă vă confruntați cu o problemă mai serioasă, cel mai bine a fi să chemați direct un instalator. Unele țevi pot fi învechite, iar riscul de inundație poate fi crescut.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: