home Servicii Evolutia firmelor de transport aeroport

Evolutia firmelor de transport aeroport

Evolutia firmelor de transport aeroport

Firmele de transport au evoluat foarte mult in ultimii ani si au o crestere foarte rapida datorita cererii clientilor. Astazi vom vorbi despre firmele de transport aeroport si cu ce se ocupa acestea. Persoanele ce calatoresc cu avionul catre casa prefera sa apeleze la firmele de transport aeroport deoarece costurile sunt mult mai mici in comparatie cu o cursa speciala facuta pentru acestia fie de o firma fie de diferite persoane. Vom vorbi despre Autovip, cum a aparut, cand a aparut si de ce a aparut.

Cand a aparut Autovip?

Autovip a aparut in anul 2009 cu scopul de a transporta persoanele din provincie de la aeroport catre casa si invers de acasa catre aeroport. Autovip a devenit rapid lider de piata pe acest sergment, datorita serviciilor de calitate oferite si de preturile foarte bune. Feedback-urile pozitive sunt foarte multe din partea clientilor, asta oferind mult mai multa incredere clientilor noi care vor sa calatoresca cu Autovip. Firma a inceput activitatea in 2009 cu 2 persoane iar astazi numara peste 70 de angajati si un parc auto foarte mare.

De sa calatorim cu Autovip?

Aceasta intrebare si-o pun mereu clientii noi, iar cel mai bun raspuns ar fi profesionalismul, confortul si siguranta oferita de aceasta firma de transport aeroport. Autovip se mentine lider de piata pe acest segment aproape de la inceputurile firmei, cel mai bun factor de mentinere in fruntea clasamentului fiind devotamentul firmei fata de clientii ei.

Autovip in sectorul de inchirieri auto

Firma ofera si servicii de inchirieri auto, acest lucru fiind unul foarte benefic pentru clientii firmei, ce doresc sa inchirieze o masina atunci cand ajung pe teritoriul Romaniei. Parcul auto cuprinte o gama larga de masini, astfel clientii avand de unde sa aleaga ceea ce au nevoie pentru ei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: