home Electronice si electrocasnice Profile aluminiu de calitate la Depo Materiale de Constructii

Profile aluminiu de calitate la Depo Materiale de Constructii

Profile aluminiu de calitate la Depo Materiale de Constructii

Sistemele de profil din aluminiu sunt cele care garanteaza flexibilitate si rapiditate la realizarea structurilor din aluminiu. Datorita acestor sisteme, optimizarea dispunerii mediului de productie este usor de realizat. Cu ajutorul magazinului online Depo Materiale Constructii, care dispun de o gama extinsa de profile si componente, constructiile dumneavoastra vor avea un real succes in orice moment.  

Gama variata de sisteme de profil din aluminiu de inalta calitate garanteaza o asamblare simpla si rapida. Datorita flexibilitatii lor, profilele si componentele din aluminiu sunt perfecte pentru integrarea acesora in mese de lucru, scuturi si rafturi pentru material, de exemplu. Mai mult decat atat, profilele si piesele din aluminiu sunt compatibile cu cele mai importante marci. Depo Materiale Constructii detine profile din aluminiu calitative si impecabile din toate punctele de vedere.

Profile de aluminiu

Ei bine, in comparatie cu profilele metalice, cele de anuminiu sunt profile secundare, care sunt utilizate in special in scop structural. Astfel, in acest caz exista 3 tipuri de profile, in functie de modalitatea de utilizare a acestora:

  • Profile de aluminiu de constructie;
  • Profile de aluminiu arhitecturale;
  • Profile de aluminiu utilizate in scop industrial.

Profilele de constructie –  sunt cele care in ciuda faptului ca sunt relativ grele, au o rigiditatea exceptionala si o capacitate de incovoiere crescuta. Se pot realiza structuri pentru diverse platforme, ori cadre pentru solarii.

Profilele arhitecturale – folosite mai ales pentru realizarea cadrelor pentru usi sau fereste, cu o importanta primordiala asupra finisajului exterior.  

Profilele utilizate in scop industrial – folosite pentru aerul de conditionat, realizarea dulapurilor, a mobilierului. Se observa ca nu sunt foarte importante nici finisajul si nici rigiditatea.

 

Profilele din metal

Asa cum mentionam si in randurile de mai sus, profilele din metal sunt utilizate in special in cazul contructiilor metalice de mare amploare, cum ar fi spre exemplu o hala metalica. Astfel, este obligatoriu ca aceste profile metalice sa aiba o suprafata perfecta si de asemenea, atat o rigiditate crescuta cat si o capacitate de incovoiere relativ ridicata, pentru ca intreaga constructie de fie impecabila.

Depo Materiale Constructii pune spre vanzare profile din aluminiu in functie de necesitatile dumneavoasta. 

Magazinul online Depo Materiale Constructii va ofera produse de calitate la preturi absolut imbatabile. Comenzile se pot efectua fie prin intermediul site-ului oficial al magazinului online, fie apeland la numarul de telefon sau accesand adresa de e-mail. Ambele pot fi gasite cu usurinta pe site-ul oficial. 

Depo Materiale Constructii, mereu alaturi de tine!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: