home Servicii Cum alegi avocatul care sa te ajute sa iti faci o firma in Bulgaria?

Cum alegi avocatul care sa te ajute sa iti faci o firma in Bulgaria?

 

Daca iti doresti sa iti infiintezi o afacere, ai putea lua in considerare oferta vecinilor de peste Dunare. Bulgaria are o cota mica de impozitare a profitului, un sistem ceva mai transparent si salarii mai mici, ceea ce inseamna cheltuieli mai mici pentru un om de afaceri.

Pentru a putea sa ai o firma in Bulgaria insa, trebuie sa ai o persoana de legatura care sa se ocupe de tot ceea ce inseamna acte si comunicare cu organele statului. Un avocat in Bulgaria este, asadar, o necesitate.

Cum alegi cel mai bun avocat in Bulgaria?

In primul rand, este bine sa te orientezi spre un avocat care are experienta in zona juridica. Acesta trebuie sa poata ajuta la infiintare unei firme, sa ofere ajutor in ceea ce priveste comunicarea si sa ofere sfaturi de relationare cu statul.

Cabinetul de avocatura trebuie sa ofere cat mai multe servicii, in asa fel incat sa nu fie nevoie de colaborarea cu mai multe firme. Printre serviciile ce trebuie sa fie cautate se numara:

  • Serviciile juridice. In cazul unor probleme legale, serviciile juridice pot fi de mare ajutor;
  • Servicii de consultanta. Un avocat din Bulgaria poate sa isi ofere ajutorul pentru foarte multe situatii. Consultanta reprezinta o solutie excelenta pentru toti cei care nu stiu foarte bine legislatia tarii de peste Dunare.
  • Servicii contabile. Evident, nu trebuie sa lipseasca serviciile contabile. Un business in Bulgaria inseamna bani, iar banii atrag nevoia de contabil.

Nu in ultimul rand, cabinetul de avocatura trebuie sa fie cat mai accesibil. Din fericire, exista destul de multe variante in Ruse, orasul de peste Dunare foarte usor accesibil din Romania. Angajand un avocat din Ruse vei putea sa fi mereu in contact cu el si sa te bucuri din plin de modul in care iti desfasori afacerea in Bulgari.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: