home Servicii Care sunt serviciile oferite de firmele de pompe funebre?

Care sunt serviciile oferite de firmele de pompe funebre?

Fara doar si poate ca fiecare dintre noi a remarcat prezenta firmelor care ofera servicii funerare in majoritatea oraselor din tara noastra. Chiar daca sunt prezente in majoritatea cartierelor din marile orase si chiar si in localitatile mai mici, astfel de servicii sunt ultimele la care ne-am dori sa apelam. Insa fiecare familie este la un moment dat pusa in situatia de a apela la serviciile oferite de o firma de pompe funebre. Pentru ca finalul vietii pentru fiecare persoana este decesul, este bine sa stii care sunt serviciile pe care o astfel de firma de pompe funebre Bucuresti le pune la dispozitia clientilor pentru ca atunci cand va fi nevoie de astfel de servicii sa stii la ce sa te astepti.

Servicii incluse in oferta firmelor de pompe funebre

Pentru fiecare familie situatia in care are nevoie de servicii funerare difera. Decesul poate surveni acasa sau intr-un spital sau chiar intr-un azil de persoane varstnice. Pe de alta parte decesul poate avea loc in tara sau dincolo de granitele tarii. Tocmai de aceea in cadrul serviciilor prestate de o firma de servicii funerare se regasesc toate cele necesare pentru ca orice familie sa poata organiza cat mai eficient priveghiul si inmormantarea.

In cadrul acestor servicii se regasesc urmatoarele: realizarea actelor constatatoare a decesului, demersul pentru eliberarea certificatului de deces, ridicarea corpului persoanei decedate, pregatirea trupului defunctului prin imbalsamare si toaletare, transportul persoanei decedate la capela si apoi la cimitir in ziua inhumarii, comercializarea de sicriu, coroane funerare sau alte astfel de produse specifice momentelor funebre si servicii extra (pregatirea de cosuri pentru biserica, pregatirea parastasului etc.). Acestea sunt serviciile pe care o firma specializata in pompe funebre la pune la dispozitia tuturor acelor familii care se afla in situatia dureroasa de a pregati ultimul eveniment pentru o persoana care a decedat.

Ce alegem: servicii separate sau pachete de servicii funerare?

In cazul celor mai multe dintre firmele profesioniste in astfel de prestari servicii clientii pot opta pentru servicii funerare separate sau pentru pachete de astfel de servicii. In cadrul serviciilor separate clientii aleg exact acele servicii de care au nevoie si costurile pentru fiecare serviciu sunt achitate per serviciu. De cealalta parte, clientii care apeleaza la pachete de servicii vor putea opta pentru diferite astfel de pachete care includ o parte dintre serviciile amintite anterior sau chiar toate serviciile funerare respective.

Atunci cand un client opteaza pentru un pachet de servicii funerare va beneficia de preturi mai avantajoase comparativ cu achitarea separata a fiecarui serviciu inclus intr-un astfel de pachet de servicii. Mai mult, prin alegerea unui pachet de servicii funerare clientii vor putea sa organizeze mai rapid si mai eficient funeraliile prin faptul ca o echipa de profesionisti se vor ocupa de toate aspectele organizarii unui astfel de eveniment.

Indiferent daca ai nevoie de servicii funerare separate sau daca iti doresti sa beneficiezi de pachete complete de astfel de servicii, firma Servicii Funerare Bojescu pune la dispozitia clientilor servicii de calitate si profesionalism in organizare de evenimente funerare.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: