home Altele, Magazine Cum alegem cele mai bune suplimente pentru antrenamentul de culturism?

Cum alegem cele mai bune suplimente pentru antrenamentul de culturism?

Cum alegem cele mai bune suplimente pentru antrenamentul de culturism?

 

Suplimentele pentru cresterea musculară se bazeaza pe raportul optim intre cantitatea de proteine si carbohidrati, cum ar fi obtinerea unei cresteri a masei musculare si a greutății corporale, prin cresterea consumului de calorii intr-o dietă specifica pentru a mari masa musculara combinată cu anumite tipuri de antrenamente.

Aceste suplimente sunt concepute pentru sportivi si oameni activi care efectueaza exercitii specifice pentru cresterea masei musculare si a fortei.

O platforma populara pentru toate produsele de acest fel este https://www.culturism.net care va pune la dispozitie de la cele mai populare si de incredere produse pe care le-ati folosit pana acum pana la produse noi aparute pe piata, pe care le puteti achizitiona acum.

culturism-net

De asemenea, culturism.net va ofera si promotii cu reduceri de preturi la suplimentele cu care v-ati obisnuit deja, printre care BSN NO Xplode Pre-Workout Igniter, cu o reducere de la 115,00 RON la 99,00 RON. BSN NO Xplode Pre-Workout Igniter face parte din categoria Pre-Workout si este unul dintre cele mai bune suplimente de antrenament din lume ce ofera o mare cantitate de energie intr-o perioada foarte scurta de timp, creste masa musculara, va imbunatateste performantele si va permite sa sustineti antrenamente mult mai lungi si mult mai grele.  Principalele avantaje pe care la are acest produs este faptul ca are un continut ridicat de cofeina, contine arginina, multivitamine, minerale si betaina, mareste concentrarea si energia din timpul antrenamentului.

Un alt produs promotional recomandat este MusclePharm Combat Protein Powder, redus de la pretul de 180,00 RON la 158,00 RON. MusclePharm Combat Protein Powder este un suplimente de inalta calitate care se poate digera la diferite doze in intervale de pana la 8 ore, acesta fiind conceput pentru atleti si oameni extrem de activi. Formula sa prezinta concentrate de proteine din zer, hidrolizate si izolate, albumina de ou, cazeina micelara, toate acestea fiind ingrediente superioare cu rezultate de 100%. BCAA l-leucina, l-izoleucina si l-valina repara, construiesc si retin tot tesutul muscular iar glutamina ajuta la recuperare si fortifica musculatura.

Platforma Culturism.net  va ofera suplimente, gaineri pentru cresterea musculara, Masiv Mass si Rapid Mass, suplimente care au trecut testul timpului, devenind clasici pe piata suplimentelor de pe piata romaneasca!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: