home Altele Cum aleg cel mai bun tarc?

Cum aleg cel mai bun tarc?

Iti doresti sa gasesti cel mai bun tarc astfel incat copilul sa aiba un loc numai al lui in care sa se simta si sa fie in siguranta iar tu sa iti poti face treaba linistita prin casa? Urmareste acest mini-ghid si vei afla toate informatiile necesare alegerii celui mai bun tarc pentru copilul tau.

Tarcul pentru copil, considerat un loc de joaca dupa ce incepe sa stea bine in fund reprezinta o piesa de mobilier indispensabila atat pentru micutul tau cat si pentru tine. Un tarc are drept scop oferirea unui mediu de siguranta copilului in care sa se joace dar si mamei putin timp liber in care sa faca treburile din jurul casei sau chiar sa se odihneasca.

In primul si in primul rand trebuie sa tii cont de siguranta in momentul alegerii unui tarc. Un tarc trebuie sa ii ofere siguranta copilului deoarece pe masura ce creste devine din ce in ce mai curios iar patul nu mai este locul potrivit in care sa stea si sa exploreze. Intr-un tarc copilul va beneficia de un mediu sigur, atractiv si incapator, fara sa existe riscul accidentarii.

Exista mai multe tipuri de tarcuri care va fi ales in functie de preferinte, de spatiul din casa sau de obiceiurile familiei: tarc din lemn, tarc pliabil sau tarc cu suport din otel. Oricare ar fi tipul de tarc ales trebuie sa stii ca acestea sunt alese in functie de greutatea si varsta copilului si sunt astfel concepute pentru a fi folosite pana la varsta de 3-4 ani si o greutate de pana la 20 de kilograme.

Materialul din care este conceput este si el important. Acestea trebuie sa fie rezistente, sa nu fie toxice si sa respecte normele de siguranta.  Trebuie sa fie prevazut cu o geanta de transport, cu roti pentru a putea fi mutat mai usor sau cu jucarii.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: