home Altele Cum aleg cea mai buna mobila de bucatarie?

Cum aleg cea mai buna mobila de bucatarie?

Bucatariile au fost si au ramas inima si centrul casei. Intrebarea la care trebuie sa raspunda un numar mare de romani este urmatoarea: cum aleg cea mai buna mobila de bucatarie? Care este cea cea mai buna mobila de bucatareie care raspunde nevoilor mele?

Numeroase sunt persoanele care considera bucataria unul din locurile preferate ale locuintei, aici simtindu-se in largul lor. Numerosi sunt cei care prefera sa stea in bucatarie pentru a sociliza cu prietenii in detrimentul livingului spatios.  Din acest motiv, echiparea bucatariei trebuie facuta cu deosebita grija. Mobila de bucatarie trebuie aleasa cu atentie, sa fie de calitate, de bun gust si sa dispuna de suficiente spatii de depozitare, sa fie aleasa in asa fel incat spatiul din bucatarie sa fie utilizat in mod eficient.

O bucatarie trebuie mobilata si echipata tinandu-se cont de functiile pe care aceasta le are si anume: locul in care se prepara mancarea, locul in care se serveste masa impreuna cu familia, in care socializam sau in care copiii isi fac temele atent supravegheati de un parinte. Intr-un cuvant, mobila de bucatarie trebuie sa fie un amestec de functionalitate si si utilitate. In primul si in primul rand trebuie sa vizualizezi felul in care vrei sa arate bucataria ta, care sunt principalele zone de interes. Prin zone de interes se intelege zona de luat masa unde vor fi amplasate masa si scaunele de bucatarie, zona de gatit unde vor fi amplasate plita si cuptorul sau alte zone pe care vrei sa le ai.

Mobila de bucatarie trebuie sa fie in ton cu stilul bucatariei, trebuie sa fie in armonie cu culorile deja existente in bucatarie si cu celelalte obiecte deja existente. Exista mobile de bucatarii clasice si moderne, in stil minimalist. Culorile mobilei trebuie sa fie in acelasi ton cu gresia sau parchetul si cu faianta.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: