home Electronice si electrocasnice Cum aleg cel mai bun ventilator?

Cum aleg cel mai bun ventilator?

Ai in vedere achizitionarea unui ventilator care sa te ajute sa treci mai usor peste aceste zile caniculare insa nu stii care sunt principalele criterii de care trebuie sa tii cont? Citeste acest mini ghid pentru a afla care este cel mai potrivit ventilator pentru tine.

Avantajele unui ventilator sunt multiple: ne ajuta sa ne racorim in zilele calduroase de vara, sporeste nivelul de confort si reprezinta cea mai viabila solutie pentru persoanele care nu tolereaza un aer conditionat si acestea nu sunt putine. In plus, este mobil, usor de manipulat si vine cu un pret mult mai scazut decat un aparat de aer conditionat. Drept urmare, toti cei care vor sa se racoreasca in aceste zile toride de vara si vor un aparat mobil si usor de manevrat trebuie sa isi achizitioneze un ventilator de camera.

Cu cat ventilatorul de camera este mai performant, cu atat va avea functii mai utile. Daca alegi un ventilator de camera vei beneficia de un confort sporit si vei putea controla modul de functionare al acestuia in functie de nevoile si preferintele tale. Cele mai utile functii ale unui ventilator sunt urmatoarele: viteza reglabila in trepte, timer, functionare silentioasa, functie de ionizare, functie de pulverizare cu apa, telecomanda, raza de actiune mare, un panou de comanda electronic. Te sfatuim sa alegi un ventilator cu o rotatie cat mai mare, cel de 360 de grade este unul din cele mai indicate pentru a asigura o racire uniforma pe intreaga suprafata a camerei.

Ventilatorul cu pulverizare de apa este eficient si contribuie la cresterea umiditatii in interiorul camerei. Puterea de racire a aspiratorului trebuie sa fie compatibila cu marimea camerei in care va fi asezat. Puterea de racire este calculata in metri cubi pe ora, cu cat acest indice este mai mare cu atat ventilatorul este mai puternic. Materialul trebuie sa fie unul durabil si rezistent, din metal ar fi cel mai indicat. Ventilatorul trebuie sa dispuna de un sistem de protectie in caz de supra incalzire.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: