home Altele Cum aleg culoarea creionului de ochi?

Cum aleg culoarea creionului de ochi?

La fel ca in cazul mascarei, fardului de pleoape sau rujului…si aproape toate produsele de machiaj, este esential sa alegem culoarea adecvata care sa ne puna in valoare frumusetea naturala. Si creionul de ochi cunoscut si sub numele de dermatograf nu scapa de aceasta regula. Descopera cum poti alege culoarea potrivita a creionului de ochi.

Spune-mi culoarea ochilor si iti voi spune ce dermatograf sa alegi. Creioanele de ochi se numara printre cele mai folosite produse de make-up de doamne si domnisoare. Insa multe sunt  cele care uita ca dermatograful nu este doar negru, se declina intr-o multime de culori. Culoarea ochilor este determinanta in alegerea creionului de ochi.

Ochi albastri. In aceasta situatie, totul depinde de nuanta de albastru a ochilor tai. Daca ochii tai sunt de un albastru deschis, foloseste un eye-liner gri sau alb pentru a obtine o privire luminoasa. Un creion de ochi violet sau maro va pune in evidenta restul fetei si iti va conferi un look original.

Ochi verzi. In acest caz, totul depinde de intensitatea culorii ochilor. Daca ochii tai au culoarea verde inchis opteaza pentru un eye-liner maro sau gri care ii va scoate de minune in evidenta. Daca ai ochii de culoarea verde deschis cea mai buna optiune pentru a-i pune in valoare este sa folosesti clasicul dermatograf negru,

Ochi caprui. Creionul de ochi verde va permite iluminarea si accentuarea partilor deschise ale irisului. Daca vrei sa obtii o privire mai sobra cel mai bine este sa folosesti un creion de ochi maro sau negru. Seara, un albastru inchis sau electric este ideal pentru a iesi in evidenta.

Ochi negri. Esti o norocoasa, ai o privire patrunzatoare, compatibila cu majoritatea culorilor. Trebuie sa respecti o singura regula: ai grija cu culorile prea inchise pentru a evita efectul gotic. Cheia succesului? Tonuri maro, bronz, sampanie sau verde inchis.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: