home Altele Cum imi aleg corectorul?

Cum imi aleg corectorul?

La fel ca eye-liner-ul, mascara sau fondul de ten, corectorul trebuie ales cu deosebita grija pentru un rezultat perfect. Ai indoieli cu privire la alegerea corectorului potrivit ? Iata cateva sfaturi care, speram noi, te vor ajuta.

Un corector bun trebuie sa poata sa faca diferenta pe tnul tau si sa diferentieze machiajul de un altul. Insa cu conditia sa il alegi in mod corect. Corectorul este un produs ce nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj al unei doamne sau domnisoare, este aliatul de pret al celor care vor sa isi acopere cearcanele, cicatricile provocate de acnee, cosurile, petele, cuperoza sau alte imperfectiuni ale pielii.

Alegerea culorii. In alegerea corectorului perfect trebuie sa tii cont de cateva reguli si criterii simple, menite sa iti puna in valoare tenul. Iti amintim ca, inainte de aplicarea oricarui produs de machiaj trebuie sa iti hidratezi in profunzime tenul cu ajutorul unei crem hidratante lejere, non grase. Acest pas este esential inainte de aplicarea corectorului.  Aplica in egala masura o baza sau un primer pentru a masca ridurile mai profunde.

Inainte de aplicarea corectorului este important sa alegi culoarea acestuia deoarece nu orice culoare ti se potriveste. Prin urmare, alegerea se va face in functie de culoarea cearcanelor tale. Un corector bej este ideal pentru iluminarea si armonizarea tonului pielii, acoperind cele mai inchise zone ale pielii precum cearcanele. Un corector verde este ideal pentru a acoperi zonele rosii ale tenului, cosurile sau cicatricile provocate de acnee.

Un corector galben va reusi sa disimuleze zonele de culoare mai intense, ideal pentru a acoperi cearcanele de culoare violet. Un corector portocaliu sau in culoarea somonului este ideal pentru acoperirea cearcanelor albastre.

Batonul corector acopera aproape toate imperfectiunile insa trebuie aplicat in zone mici si sa il alegi cu cel putin un ton mai deschis decat nuanta pielii tale. Corectorul crema est perfect pentru cearcanele mai inchise la culoare in timp ce corectorul sub forma de pudra nu are o putere de acoperire atat de mare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: