home Electronice si electrocasnice Ce smartwatch sa aleg?

Ce smartwatch sa aleg?

Esti in cautarea unui smartwatch? Noi iti spunem care sunt principalele criterii de care trebuie sa tii cont in alegerea acestuia. Spre deosebire de smartphone si de tableta, ceasul inteligent se porta direct pe incheietura mainii. Cu alte cuvinte, va fi tot timpul la vedere. Pentru a alege cel mai potrivit smartwatch trebuie, inainte de toate, sa iti placa din punct de vedere estetic. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa alegi unul gros, impozant, prea greu sau din contra, prea mic. Un smartwatch trebuie sa fie adaptat nevoilor tale, fizicului si stilului tau. Insa, datorita faptului ca exista zeci de modele pe piata, alegerea este una dificila de cele mai multe ori.

Spre deosebire de bratara fitness, ceasul inteligent este mai impozant si, mai ales, mai functional. Totul depinde de scopul achizitionarii acestuia. De exemplu, daca vrei sa il folosesti pentru a participa la un maraton, alege un smartwatch cu un look mai sportiv. Spre deosebire de bratara fitness, smartwatchul este mai atipic si trebuie sa isi satisfaca utilizatorul din toate punctele de vedere.

Tehnologia este primordiala in alegerea smartwatchului. Designul nu este singurul criteriu de care trebuie sa tii cont in alegerea unui ceas inteligent. Acestea sunt adaptate mai multor situatii. In functie de model, poti dispune de notificari direct pe ecranul ceasului, prin intermediul unui afisaj LED: apeluri, mesaje sau poze primite. Exista ceasuri inteligente care permit personalizarea cadranului. Opteaza pentru un design colorat sau sobru, in functie de personalitatea ta. Toate ceasurile inteligene dispun de notificari insa afiseaza toate informatiile pe care vrei sa le stii (numele destinatarului si data apelului de exemplu). In plus, poti beneficia de un control vocal, compatibil cu Google Now sau Siri pentru a nu fi nevoit sa iti scoti smartphone-ul din buzunar pentru a afla o informatie. In plus, butoanele fizice ale acestor tipuri de ceasuri iti ofera acces total la interfata pentru a putea respinge sau prelua apelurile fara probleme. Nu uita ca un ultim criteriu esential la care trebuie sa fii atent in alegerea unui smartwatch este compatibilitatea cu telefonul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: