home Altele Cum sa aleg crema anti-celulita?

Cum sa aleg crema anti-celulita?

Pentru a lupta impotriva celulitei care iti face zile negre pe timp de vara in special trebuie sa masezi cat mai des cu putinta zonele afectate. 9 din 10 femei sunt afectate de nesuferita celulita. Orice femeie poate fi afectata de celulita, fie ca este slaba, fie ca este mai plinuta. Celulita reprezinta un depozit de grasime care se formeaza sub piele in zona  coapselor si a feselor in special.

Pielea afectata de celulita capata un aspect neplacut, de coaja de portocala. O realitate pe care multe doamne si domnisoare incearca sa o combata chiar daca corpul lor este in perpetua mutatie: de-a lungul timului femeile slabesc si se ingrasa, in functie de ciclurile hormonale, in functie de varsta.

Deoarece sezonul estival si-a facut deja aparitia, numeroase sunt femeile care isi doresc sa scape de aspectul de coaja de portocala. Insa crema anti-celulita nu va avea nici un efect daca nu se adopta in paralel o alimentatie echilibrata si daca nu se practica un sport.

 

Masaj anti-celulita. Masajul anti-celulita reprezinta o arta pe care trebuie sa o inveti pentru a lupta impotriva reputatiei proaste a cremelor anti-celulita. Fara un masaj potrivit si regulat pielea ta nu are cum sa scape de aspectul de coaja de portocala.

Daca vrei sa alegi cea mai buna crema anti-celulitica de pe piata trebuie sa alegi una termica pe care o poti folosi fara probleme la domiciliu. Crema se numeste termica datorita senzatiei pe care o procoaca asupra pielii dupa aplicare, pielea se incalzeste, ai senzatia ca te arde.

Cea mai eficienta crema este cea care contine cofeina. Este singurul ingredient capabil sa reduca celulele adipoase. Alte ingrediente active eficiente sunt ardeiul iute, iedera, castanul slabatic sau algele marine. Mai nou exista pe piata creme anti-celulitice pe baza de aminofilina, o substanta ce reactiveaza circulatia sanguina.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: