home Alimentare Cum aleg uleiul de ricin pentru par

Cum aleg uleiul de ricin pentru par

Stii si tu ca uleiul de ricin este excelent pentru par. Utilizarea sa este de altfel recomandata de mai multi hair stylisti. Insa, datorita faptului ca pe piata exista o oferta variata, numeroase sunt persoanele care nu stiu cum sa aleaga uleiul de ricin potrivit. Inainte de achizitionarea uleiului de ricin se recomanda prudenta. Iti doresti sa folosesti ulei de ricin pentru a reda frumusetea si stralucirea parului tau, a parului si a genelor. Noi iti oferim toate sfaturile practice necesare, iti spunem cum poti alege uleiul de ricin.

Ricinul este un arbore mic de origine tropicala cultivat in numeroase tari precum China, Brazilia, India. Semintele de ricin permit obtinerea uleiului. Pentru a pastra toate beneficiile acestui ulei acesta din urma trebuie, in mod obligatoriu, sa fie obtinut din prima presiune la rece (adica primul lichid care iese din presa folosita, cel care contine nutrientii esentiali). Uleiul de ricin nu se incalzeste si are o culoare galbena deschis sau poate fi incolor.

Asigura-te de faptul ca pe eticheta este trecuta denumirea in latina a plantei, Ricinus Communis si doar asta deoarece exista numeroase marci si laboratoare care, din motive de conservare au obiceiul sa adauga Vitamina E sau parfum in compozitia uleiului. In plus, iti recomadam sa citesti bine eticheta deoarece exista producatori care scot pe piata ulei de ricin amestecat cu alte uleiuri vegetale.

Un ulei excelent. Uleiul de ricin este cel mai fortifiant ulei vegetal din cate exista. Se recomanda folosire uleiului de ricin pentru gene si sprancene mai dese, pentru unghii fortificate si pentru un par mai des si mai sanatos. Bogat in mod natural in Vitamina E, uleiul de ricin participa la sanatatea si stralucirea parului conferindu-i suplete. Cu ajutorul uleiului de ricin parul creste mai repede. Este recomandat si pentru gene pentru a favoriza cresterea acestora dar si pentru a obtine gene mai dese.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: