home Imbracaminte si incaltaminte Cum sa alegi ochelarii de soare in functie de morfologie

Cum sa alegi ochelarii de soare in functie de morfologie

Vacanta se apropie cu pasi repezi, sezonul estival si-a intrat deja in drepturi. Ocazia perfecta de a ne accesoriza si de a ne proteja ochii cu o pereche de ochelari in tendinte. Ochelarii de soare reprezinta accesoriile care nu trebuie sa ne lipseasca vara.

Pe langa faptul ca sunt indispensabili pentru protejarea ochilor de razele UV, ochelarii de soare sunt considerati de numeroase persoane un accesoriu la moda, indispensabil pe timp de vara. Fata rotunda, ovala sau patrata…descopera cum poti alege ochelarii de soare in functie de morfologie.

quelle-lunettes-choisir-selon-morphologie-visage4

Fata ovala. Fata ovala este considerata ideala atat in alegerea unei coafuri cat si in alegerea ochelarilor de soare. Datorita formei bine proportionate, fata ovala isi permite sa aleaga orice tip de ochelari. Fata ovala este cel mai frecvent tip de fata. Doamnele si domnisoarele cu fata ovala se pot considera norocoase deoarece isi pot permite absolut orice stil de ochelari de soare.

 

Fata patrata. Daca ai fata patrata poti opta pentru o pereche de ochelari de soare cu linii ovale. Acest tip de ochelari iti permite sa iti indulcesti putin trasaturile. Poti alege si ochelari de soare cu linii geometrice insa trebuie sa eviti cu orice pret ochelarii de soare patrati.

Fata rotunda. Fata rotunda se caracterizeaza prin aceleasi proportii in ceea ce priveste lungimea si latimea. Cele care isi doresc sa creeze impresia de fata alungita pot opta pentru o pereche de ochelari de soare cu forme geometrice. Daca iti doresti sa accentuezi rotunjimile fetei tale atunci opteaza pentru o pereche de ochelari rotunzi.

Forma dreptunghiulara sau alungita. Pentru echilibru, ar trebui sa eviti sa alegi o pereche de ochelari de soare mari si ovali. Poti alege o montura decorata cu flori sau altele. Trebuie sa eviti cu orice pret forma dreptunghiulara deoarece acestia nu vor face decat sa iti alungeasca si mai tare fata.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: