home Alimentare 4 feluri in care poti consuma ceaiul verde

4 feluri in care poti consuma ceaiul verde

Ceaiul verde nu mai este de foarte multa vreme doar o simpla bautura la moda repezinta deja de la o vreme incoace un ritual sau un obicei foarte sanatos care face parte din cotidianul nostru.

ceai verde

Un lucru deloc suprinzator, deoarecea ceaiul verde are o multime de proprietati benefice pentru organism. Ne ajuta sa ardem grasimile, este un excelent substitut la cafea si este foarte bogat in antioxidanti si vitamine.

Dar daca te-ai plictisit deja de clasica sa varianta, trebuie sa stii ca exista unele variante pe care le poti prepara, la fel de delicioase si de benefice.

Ceaiul verde cu lamaie. O bautura pur si simplu geniala. Lamaia este un fruct foarte bogat in antioxidanti, dar si in vitamina C, fiind un excelent ajutor atunci cand vrei sa arzi grasimile. Este deci o excelenta alternativa atunci cand iti doresti sa slabesti sau vrei sa ai grija de tenul tau.

Este de ajuns daca vei adauga suc de lamaie in ceaiul verde pentru a te bucura de o bautura cu gust si virtuti exceptionale.

Un suc smoothie cu ceai verde si cu avocado. Asociind proprietatile energetice naturale ale ceaiului verde cu grasimile bune din avocado, vei obtine o bautura exceptionala pentru sanatate. O bautura care trebuie sa fie consumata dimineata sau dupa-amiaza, pentru a putea profita din plin de toate beneficiile sale.

Ceaiul verde cu musetel si cu ananas. Daca suferi din cauza problemelor digestive, iata o solutie excelenta prin care le poti spune Adio. Proprietatile benefice ale ananasului te vor ajuta atunci cand vine vorba despre digestie, vor elimina durerile si vor trata senzatiile de greutate sau de prea plin. In plus, in ceea ce priveste ananasul, acesta este excelent pentru a dezinflama organismul. Si combinand proprietatile celor trei ingrediente, vei obtine un minunat digestiv natural, excelent si atunci cand vine vorba si despre slabire.

Ceaiul verde cu menta si cu ghimbir. O reteta foarte populara datorita efectului foarte fresh cu care vine menta. In plus, ghimbirul este cel mai bun atunci cand vine vorba despre arderea de grasimi, activand metabolismul, la fel ca si ceaiul verde.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: