home Altele Ce destinatie de calatorie sa aleg in luna mai?

Ce destinatie de calatorie sa aleg in luna mai?

Vrei sa pleci in vacanta in luna mai insa esti indecis, nu stii ce destinatie de calatorie sa alegi? Iata cateva idei pentru a evada putin din cotidian in timpul unui week-end si pentru a descoperi noi orizonturi.

Istanbul. Oras al contrastelor, Istanbul nu seamana cu niciun alt oras vizitat pana in prezent mai ales daca alegi sa il vizitezi in luna mai. Cartierele orasului au fiecare in parte o multime de suprize pentru cei care le viziteaza. Nu rata Marele Bazar, piata cu condimente sau Moscheea Albastra.

Cyclade, Grecia. Cu totii visam sa descoperim superbele insule grecesti in timpul unui sejur. Insulele grecesti din marea Egee poarta numele de Cyclade. Doar 24 de insule dintr-un total de 250 sunt locuite. Insule precum Amorgos, Milos, Sifnos, Rhodos sau Santorini sunt ideale in timpul unei vacante in luna mai deoarece plajele nu sunt atat de aglomerate ca in sezon de varf.

Berlin este una din cele mai populare destinatii din Europa. Incepand cu anul 1989, odata cu caderea Zidului Berlinului, orasul a atras din ce in ce mai multi turisti. De la arhitectura austera a Berlinului de Est la strazile umbrite din Vest, Berlin are cu ce sa isi suprinda turistii.

Insula Reunion este situata in Oceanul Indian. Insula cu fatete multiple, aceasta destinatie le ofera turistilor activitati variate si peisaje de vis. Insula Reunion este una din acele rare destinatii de vis la care viseaza toata lumea. In orice caz, odata ajuns aici, vei avea parte de un sejur de vis.

New York. Big Apple se afla inca pe primul loc in topul atractiilor din New York. Unii vin la New York pentru a face shopping in timp ce altii pentru a vizita unele din cele mai frumoase muzee din lume: MoMA, Guggenheim si Metropolitan sunt cele mai cunoscute. Luna mai este perioada ideala pentru a vizita orasul New York.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: