home Electronice si electrocasnice Cum imi aleg epilatorul cu lumina intens pulsata?

Cum imi aleg epilatorul cu lumina intens pulsata?

Eliminarea parului nedorit reprezinta eterna lupta a tuturor femeilor. In timp ce epilarea cu laser, extreme de costisitoare, reprezenta in trecut singura solutie radicala impotriva pilozitatii, aceasta tehnica are azi concurenta serioasa, epilatorul cu lumina intens pulsata. Mai economic si mai bland cu pielea decat laserul, fara sa isi piarda insa din eficienta, epilatorul cu lumina intens pulsata reprezinta o solutie eficienta pentru epilarea semi-definitiva la domiciliu.

eplilator-ipl-philips-lumea

Investirea intr-un epilator cu lumina intens pulsata este o decizie care nu se ia de la o zi la alta. De cativa ani, au aparut pe piata o multime de epilatoare de acest gen de la Braun, Philips sau Beurer care rivalizeaza in ingeniozitate pentru a atrage clientela.  Este important sa il alegi pe cel mai potrivit pentru tine in functie de nevoile si cerintele tale.

Intensitatea flas-urilor luminoase poate varia de la un model la altul insa exista producatori care au dezvoltat aparate capabile sa trateze toate partile corpului datorita unui variator de intensitate luminoasa. Marimea ferestrei flash este importanta. Aceasta acopera zona ce urmeaza sa fie tratata. Evident, cu cat fereastra va fi mai mare, cu atat zona tratata va fi si mai mare. Chiar daca majoritatea ferestrelor au o marime cuprinsa intre 3 si 6 cm², unele aparate au capuri interschimbabile cu suprafete mai mari sau mai mici dedicate anumitor zone – axila sau bikini.

Autonomia aparatului este si ea importanta. Fara fir, aparatul poate fi manevrat cu mai mare usurinta, mai confortabil, in special in zona bikinilor. Inconvenientul este ca se descara destul de repede daca zona tratata este una mai mare.

Unele epilatoare cu lumina intens pulsata dispun de un sistem de flash continuu ceea ce te va ajuta sa castigi timp. Epilatorul cu lumina intens pulsata este mai scump decat un epilator electric insa mai ieftin decat sedintele in cadrul unui institut specializat.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: