home Electronice si electrocasnice Cum aleg un aspirator cu filtrare prin apa?

Cum aleg un aspirator cu filtrare prin apa?

Aspiratorul este aliatul de nadejde al oricarei gospodine care se respecta. Una din cele mai moderne inovatii, in ciuda faptului ca nu vorbim despre un dispozitiv complicat. De ce este atunci atat de important? Din motive de sanatate in primul rand, care, in primul rand, ar putea fi mai buna datorita prezentei unui aspirator.

Exista actualmente o multime de modele si branduri de aspiratoare pe piata, care mai de care mai atractive, atat ca dotari cat si ca pret. Exista aspiratoare fara sac, cu sac, clasice, cu filtrare prin apa, cu spalare, verticale sau aspiratoare tip mop. Exista evident si variante mai moderne, de tip robot care pot aspira singure sau aspiratoare de mana, ideale pentru autoturismul propriu. Unul din cele mai eficiente modele existente actualmente pe piata este aspiratorul cu filtrare prin apa.

 

Ce este aspiratorul cu filtrare prin apa si cum il aleg?

Este unul din cele mai sanatoase dispozitive existente de genul acesta de pe piata. Fara sac, acest tip de aspirator filtreaza praful prin apa, astfel incat sa se elibereze un aer deosebit de curat si sanatos totodata. Aspiratoarele cu filtrare prin apa sunt putin mai voluminoase si mai grele decat un aspirator clasic insa sunt extrem de eficiente, fiind folosite in special de firmele de curatenie.

Cu ajutorul acestui tip de aspirator poti face curatenie intr-un timp record. Trebuie sa iei in considerare o serie de aspecte inainte de a-l achizitiona. In primul rand, modul de filtrare. Specialistii recomanda aspiratoarele cu sisteme de filtrare duble. Capacitatea rezervorului este la fel de importanta. Pe piata capacitatea rezervorului variaza intre 1.8 si 8 litri. Daca aspiratorul il vei folosi la uz casnic atunci un rezervor mai mic este suficient. Greutatea aspiratorului nu trebuie sa depaseasca 5 kilograme.

Aspiratorul cu filtrare prin apa reprezinta cea mai sanatoasa varianta care poate elimina in totalitate alergenii si praful. Este ideal atat pe podele cat si pe piesele de mobilier sau materialele textile precum mocheta sau covorul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: