home Electronice si electrocasnice Cum aleg o bratara fitness?

Cum aleg o bratara fitness?

Pentru a te pastra in forma, pentru a avea o sanatate de fier, bratara fitness este cel mai bun aliat al tau. Asezata la incheietura mainii, bratara fitness te urmeaza peste tot.

Nu conteaza denumirea acesteia – bratara fitness, bratara inteligenta, tracker, asistent, antrenor sportiv – punctul comun este acela de se conecta la un smartphone si de a masura activitatea fizica. Cu alte cuvinte, bratara fitness are grija de forma noastra. Este capabila sa ne dea o serie de sfaturi pretioase cu privire la tipul de somn de adoptat, chiar unele sfaturi alimentare, in functie de modelul ales.

Masurarea somnului. Trackerii analizeaza somnul in cele mai mici detalii pentru ca tu sa stii daca este sau nu de calitate, ce poti face pentru a-l remedia dar si orele in care dormi cel mai bine. Ideala in cazul in care vrei sa iti optimizezi orele de siesta si sa iti analizeze orele de somn profund. Cu ajutorul bratarii fitness poti afla ora in care a debutat somnul precum si ora de incheiere a somnului. O functionalitate iti permite sa te trezesti la momentul optim.

Masurarea activitatii fizice. Bratara fitness este un veritabil antrenor sportiv care furnizeaza o recapitulare cu privire la activitatea fizica de zi cu zi. Acest lucru se traduce prin numarul de pasi efectuati intr-o zi dar si numarul caloriilor arse datorita efortului depus. Exista bratari inteligente care dau si sfaturi alimentare pentru a adopta un regim alimentar potrivit.

Te insoteste peste tot. In functie de model, bratara fitness are mai multe intrebuintari. Iti ofera posibilitatea de a-ti fixa unele obiective datorita numeroaselor informatii puse la dispozitia ta. Astfel, poti face din cotidianul tau o adevarata provocare si sa iesi din rutina. Performantele acvatice vor fi scoase in evidenta de o bratara fitness waterproof. In plus, exista modele care permit controlarea fluxului sanguin ceea ce este ideal pentru persoanele passionate de drumetii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: