home Altele Cum iti alegi fondul de ten in functie de culoarea pielii

Cum iti alegi fondul de ten in functie de culoarea pielii

Alegerea fondului de ten este esentiala. Un fond de ten care nu corespunde culorii pielii tale iti va conferi un aspect artificial, diferenta dintre culoarea fondului de ten si piele va fi vizibila ceea ce nu este deloc estetic. Pentru a te ajuta sa alegi fondul de ten potrivit nuantei pielii tale citeste sfaturile de mai jos. Iata cum trebuie sa iti alegi fondul de ten in functie de culoarea pielii.

comment-choisir-votre-fond-de-teint-selon-la-couleur-de-votre-carnation2

Pielea diafana. O piele deschisa la culoare cu roseata aparenta in general. Persoanele cu piele diafana sunt cunoscute pentru faptul ca au o piele extrem de sensibila. Pe piele sunt adesea vizibile cateva vase sanguine. Pentru a unifica acest tip de ten iti recomandam sa alegi un fond de ten de culoare rozalie a carui acoperire sa plece de la mediu spre mare.

Piele deschisa. Persoanele cu o piele deschisa la culoare trebuie sa alega un fond de ten conceput special pentru un ten pal, deschis. Opteaza pentru tonuri precum ivory sau nisip. Tonuri care sa iti puna mai bine in valoare culoarea deschisa a pielii. Daca culoarea pielii tale merge spre galben atunci alege un fond de ten rozaliu. Daca tenul tau este deja rozaliu atunci evita cu orice pret aceasta nuanta de fond de ten care nu va face decat sa accentueze roseata in loc sa o camufleze.

Piele medie spre mata. O piele de culoare medie poate opta pentru un fond de ten intr-o culoare mai calda preum bej auriu sau bej rozaliu. Acesta din urma ii va conferi un aspect natural.

comment-choisir-votre-fond-de-teint-selon-la-couleur-de-votre-carnation5

Piele inchisa. In general, cu cat pielea este mai inchisa la culoare, cu atat nuanta fondului de ten trebuie sa fie mai calda. O piele inchisa la culoare are nevoie de nunate precum portocaliu deschis sau auriu. Se pot incerca in egala masura tonuri de caramel. Persoanele cu o piele inchisa isi pot permite sa incerce fonduri de ten cu formule pigmentate cu rosu.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: