home Altele Care sunt produsele ce nu trebuie sa lipseasca din trusa de frumusete iarna?

Care sunt produsele ce nu trebuie sa lipseasca din trusa de frumusete iarna?

Iarna majoritatea dintre noi mergem in vacanta la schi. Activitatile sportive de iarna sunt extrem de amuzante si ne permit sa ne mai relaxam putin. Insa, din cauza altitudinii, frigului, temperaturilor glaciale, pielea noastra, buzele si parul sunt supuse la grele incercari. Pentru a faca fata cu brio tuturor acestor factori este esential sa avem la indemana cateva produse care sa permite protejarea pielii si a parului. Iata care sunt produsele care nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de frumusete pe timp de iarna.

crema

Crema solara. Majoritatea cred ca sunt la adapost de pagubele provocate de razele solare pe timp de iarna. Este adevarat ca razele UV nu sunt atat de intense pe timp de iarna insa ar fi bine sa ai la indemana o crema de protectie solara ideala pentru urcatul pe munte.

Balsam de buze. Din cauza frigului buzele noastre au tendinta sa se irite, sa isi piarda din culoarea rozalie specifica, naturala si sa crape, sa devina dureroase inca din primele zile pe pista de schi. Deoarece buzele noastre nu poseda glande sebacee nu se pot hidrata de unele singure. Trebuie sa le protejezi optand pentru un balsam de buze care sa posede un indice de protectie ridicat.

sport-dhiver-produits-beaute-quil-faut-mettre-trousse3

O crema hidratanta. Atat iarna cat si vara, pielea noastra este expusa la diferite agresiuni exterioare: frig, soare, vant. Pielea noastra are nevoie de hidratare atat in sezonul cald cat si in sezonul rece. Din cauza intemperiilor din timpul iernii pielea noastra risca sa devina uscata. Prin urmare, are nevoie de hidratare.

Hidratare pentru par. La fel ca pielea si parul are nevoie de hidratare altfel risca sa fie deteriorat din cauza fenomenelor climatice specifice iernii. Par uscat, incalcit, electricitate statica…parul este destul de greu de intretinut pe timp de iarna chiar daca purtam caciula. Prin urmare, este important sa ne asiguram de faptul ca parul nostru nu este ud in momentul in care iesim afara si sa il hranim cu ajutorul unei masti capilare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: