home Altele Sfaturi ca vopseaua de par sa dureze mai mult timp

Sfaturi ca vopseaua de par sa dureze mai mult timp

Vopseaua de par are un atu deloc de neglijat, ne permite sa ne schimbam look-ul intr-un timp relativ scurt, fara sa depunem eforturi considerabile. Insa, in momentul in care iti doresti ca vopseaua de par sa dureze cat mai mult, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi. Iata-le.

Pregateste-ti parul inainte de vopsire. O greseala fundamentala care trebuie evitata cu orice pret este spalarea parului inainte de vopsire. Parul trebuie spalat cu cel putin trei zile inainte de vopsire, nu mai tarziu. Daca parul este mult prea curat va fi mai sensibil la produsul in sine. Inainte cu 15 zile inainte de vopsirea parului terenul trebuie pregatit. Cu cat parul tau va fi mai pregatit, cu atat va fi mai receptiv la vopsea. Si bineinteles, culoarea va fi mai intensa mai multa vreme. Cea mai importanta etapa in pregatirea pentru vopsire consta in hidratarea parului. Pentru asta, trebuie sa il hranesti cu ulei sau cu o masca hidratanta dupa fiecare spalare. Fibra capilara va fi astfel protejata si parul nu va fi poros. Astfel, vopseaua de par va fi fixata intr-un mod mai eficient.

In timpul vopsirii. Alege cu grija culoarea si produsul folosit. Daca eziti, opteaza pentru un salon. Cu siguranta vei obtine rezultate mai bune la salon decat acasa. Este posibil ca o culoare aleasa sa nu corespunda cu ceea ce iti doresti, sa fie nevoie de amestecarea mai multor nuante. Singurul in masura sa faca acest lucru este hair stilistul. Opteaza pentru o vopsea permanenta, de lunga durata. Daca alegi sa te vopsesti acasa trebuie sa respecti timpul de aplicare al vopselei mentionat. Un mic truc: clateste parul cu apa rece pentru a inchide porii. Acest sfat este valabil si in cazul unei spalari obisnuite a parului. Pentru a obtine un plus de stralucire opteaza pentru otetul alb care se poate folosi in apa de limpezit.

Intretinerea este cuvantul cheie pentru ca vopseaua de par sa dureze. Foloseste un sampon si un balsam pentru par vopsit si spala-te de maxim trei ori pe saptamana pe par. Hraneste parul cu ajutorul unei masti hidratante.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: