home Altele Cum aleg rimelul perfect dupa perie?

Cum aleg rimelul perfect dupa perie?

Atunci cand vine vorba despre alegerea rimelului perfect care sa iti sublimeze privirea peria este cea mai importanta. Dar lucrurile se complica putin atunci cand trebuie sa alegi peria potrivita in functie de efectul scontat si de gene.

perie

Si pentru ca rimelul este un produs must have din orice trusa de infrumusetare trebuie sa stii care sunt principalele tipuri de perie pentru un efect garantat.

Rimelul cu o perie groasa. Acest tip de perie este cel mai potrivit pentru genele mai fine si/sau foarte deschise la culoare. Acest tip de perie va da impresia de gene mai dese. Rimelul trebuie sa fie insa aplicat de mai multe ori pentru a obtine un rezultat mai intens. Periile groase vin cu un volum maxim pentru gene.

Rimelul cu o perie fina. Cu un diametru ingust si cel mai adesea cu perii mai rari, acest tip de perie va alungi de minune genele mai mici dar mai dese in acelasi timp. Poate separa impecabil genele si te lasa sa ajungi si la cele mai mici, ascunse in coltul ochiului.

Rimelul cu o perie in forma de cilindru, de con sau de brad. Sunt perii putin mai ascutite care te ajuta sa pui cel mai bine in valoare atat coltul intern cat si cel extern al ochilor. In plus, vei obtine un  maximum de volum cu ajutorul partii mai late a periei. Genele vor fi mai dese, vor fi sublimate si mai lungi. Daca vrei mai mult volum pentru gene va trebui sa mizezi pe un con cu un diametru mai lat.

Rimeul cu perie curbata. Este cel care va curba de minune genele plate si care te va ajuta sa obtii o privire ca de geisha. Genele vor fi curbate de la radacina si pana la varfuri. Nu vine nici cu lungime, nici cu volum, ci cu un efect foarte natural. Privirea devine mai luminoasa si castiga in acelasi timp un plus de profunzime.

Rimelul cu perii din plastic. Este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa obtii gene perfect definite, sublimate si un plus de volum. Perii din plastic vor defini genele una cate una, le vor separa perfect si vor veni cu un plus de volum si de lungime.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: