home Altele Cum alegi cadoul de Craciun in functie de varsta copilului

Cum alegi cadoul de Craciun in functie de varsta copilului

Cu totii iubim Craciunul: clipe frumoase petrecute in familie, cadouri…insa, an de an, pentru multi din noi revine aceeasi dilema. Ce cadou sa aleg pentru copilul meu? In acest domeniu posibilitatile si ofertele sunt imense. Cum putem alege cadoul de Craciun pentru copil in functie de varsta? Un copil de un an nu are aceleasi nevoi, nici aceleasi gusturi. Fiecare varsta are specificitatile sale, gasirea cadoului potrivit se dovedeste a fi o reala provocare.

Cadoul de Craciun pentru un copil pana intr-un an.  Bebelusii au nevoie de cadouri utile. Au nevoie de un cadou care sa ii ajute sa descopere lumea care ii inconjoara. Un cadou colorat si ludic, cu efecte sonore. Jucarii de plus mai mici sau mai mari, jucarii de rontatit, numeroase sunt jucariile menite sa le capteze atentia bebelusilor. Daca iti doresti un cadou practic te sfatuim sa alegi o lampa de veghe.

cadou1

Cadoul de Craciun pentru copiii intre 1-3 ani. Copiii mai mici incep sa inteleaga ca daca au fost cuminti de-a lungul intregului an, Mos Craciun va veni cu cadouri numeroase. Este varsta la care copiii invata sa mearga si sa invete in fiecare zi ceva despre lumea care ii inconjoara. Cadourile de Craciun trebuie sa fie adaptate varstei. Cadourile muzicale sunt ideale pentru a dezvolta urechea muzicala de la o varsta frageda. Cuburile le permit celor mici sa isi dezvolte capacitatile motrice.

cadouri-2

Cadoul de Craciun pentru copiii intre 3-5 ani. Jocurile de constructie sunt perfecte pentru dezvoltarea motricitatii copiilor. Acestea le permite sa isi exerseze rabdarea, reflexiile si simtul observatiei. Incepand cu varsta de 3 ani, copiii pot incepe sa rezolve puzzle-uri rapide, cu 12-24 de piese. Varsta de 3 ani este perfecta pentru fetite sa se ataseze de o papusa sau de o jucarie de plus pe care sa o poarte cu ea peste tot.

pele-mele-apres-3-5ans

Cadoul de Craciun pentru copiii intre 5-7 ani. Jocurile muzicale reprezinta o activitate excelenta pentru aceasta varsta. Ocazia ideala de a invata cantece pentru copii, ghicitori si multe altele. Jucariile high tech. Tabletele sunt din ce in ce mai prezente, pana si la scoala. Orienteaza-te spre o tableta educativa, simpla, usor de folosit pe care sa poti descarca jocuri educative sau de logica.

pele-mele-5-7ans

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: