home Altele Cum alegem peria de par potrivita?

Cum alegem peria de par potrivita?

In zilele noastre, periajul parului a devenit un ritual de frumusete esential atat pentru barbati cat si pentru femei. Este important sa avem grija de parul nostru. De aceea, este important sa alegem o perie de par potrivita care sa ne ajute sa ne punem in valoarea podoaba capilara. Peria de par este un accesoriu practic. Deoarece actualmente modelele existente pe piata sunt numeroase, noi iti dam sfaturile necesare alegerii unei perii de par potrivite.

pieptene-perie

Peria de par trebuie aleasa in functie de tipul de par – ondulat, lung/scurt, des/fin sau aspru.

Ce perie de par sa aleg pentru un par fin ? Daca natura te-a inzestrat cu un par fin si subtire, cel mai bine ar fi sa alegi o perie cu peri supli si naturali. Alege o perie de par plata din peri naturali din porc de mistret sau din 100% matase pentru a evita incalcirea parului.

Ce perie de par sa aleg pentru un par ondulat? Persoanelor cu par ondulat le este destul de greu sa alega o perie potrivita pentru parul lor. Chiar daca o perie va descalci cu usurinta parul, l-ar putea face casant si tern. Prin urmare, cea mai potrivita perie de par pentru parul ondulat este cea din peri de porc mistret pentru o descalcire mai fina, de efectuat inainte de spalarea parului.

Ce perie de par sa aleg pentru un par des? Parul des este cel care se incalceste cel mai des si cel mai tare. O perie in forma ovala sau patrata din peri din porc mistret este suficienta. Daca ai parul ondulat atunci nu trebuie sa alegi o perie de par schelet.

Ce perie de par sa aleg pentru un par lung? Daca ai parul lung, alege o perie larga, cu forma rotunda, cu peri din nilon. In cazul in care parul tau este scurt, alege o perie mica, cu o forma rotunda din peri de nilon.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: