home Electronice si electrocasnice Cum aleg cel mai bun baby monitor?

Cum aleg cel mai bun baby monitor?

Baby monitorul este acel accesoriu care iti permite sa supraveghezi somnul bebelusului tau, prin urmare sa fii in permanenta in relatie cu camera sa. Nu mai fi stresata si panicata, acest aparat inteligent iti va face mai usoara viata de proaspata mamica. In magazine, exista mai multe modele, diverse si variate. De aceea, pentru a face cea mai buna alegere, tine cont de criteriile de mai jos.

baby

Un baby monitor este compus dintr-un emitator si cel putin un receptor care iti garanteaza ca vei auzi absolut tot ce misca in camera bebelusului. Prin intermediul unor unde radio baby monitorul va difuza diferitele zgomote recunoscute de modulul « bebe ». Un baby monitor functioneaza pe baza unor baterii. Asigura-te de faptul ca baby monitorul pe care iti doresti sa il achizitionezi respecta norma PMR 446. Este vorba de o norma europeana ce consta in asigurarea functionarii perfecte a acestui tip de obiect.

Cel mai adesea, raza de actiune a baby monitorului variaza intre 50 si 500 de metri, depinde in functie de distanta la care este situata camera copilului, de locul in care te afli si in functie de model. Daca locuiesti intr-o casa cu etaj te sfatuim sa alegi un baby phone care dispune de o putere mare de emisie si de receptie. Trebuie sa stii ca raza de actiune poate fi redusa de mai multi factori si elemente, de exemplu de numarul si compozitia peretilor (piatra sau beton armat) dar si de numarul incaperilor.

babyy

Numeroase sunt modelele care poseda mai multe frecvente de functionare deoarece daca locuiti intr-un apartament riscati sa va confruntati cu diferite interferente. Va recomandam sa optati pentru un baby monitor cu 12 frecvente. Exista pe piata baby monitoare si cu 8 sau 10 canale.

Azi parintii au posibilitatea de a-si vedea copilul datorita emitatorului care are o camera video incorporata. Exista baby monitoare ce dispun de functia de player ceea ce inseamna ca ii puteti pune celui mic melodii sau sa ii proiectati diverse jocuri de lumini. Ba mai mult, exista pe piata monitoare care inregistreaza de cate ori respira bebelusul. Astfel, daca bebelusul nu respira mai mult de 20 de secunde, aparatul te va alerta.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: