home Altele Cum imi aleg eye liner-ul?

Cum imi aleg eye liner-ul?

Negru intens, albastru, metallic, lichid sau sub forma de gel, discret sau extrem de pronuntat, eye liner-ul iti ofera o multime de posibilitati si machiaje glamour. Punand in evidenta pleoapa, eye liner-ul ne ofera o privire senzuala. Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Lauren Bacall si Claudia Cardinale au contribuit la popularitatea acestui produs de machiaj.

eye

Actualmente, vedetele il adora si nu inceteaza sa il adopte de fiecare data cand au ocazia. Deoarece arta eye liner-ului nu este rezervata doar vedetelor, iti spunem cum il poti alege pe cel potrivit.

Culoarea. Cel mai cunoscut si mai folosit eye liner este cel de culoare neagra. Clasic, glamour, aceasta culoare se adapteaza tuturor ocaziilor, atat pentru un machiaj de zi cat si pentru un machiaj de seara. Eye liner-ul de culoare neagra are avantajul de a conferi profunzime privirii dintr-o singura miscare. Daca alegi un eye liner colorat evita cu orice pret combinatia ton pe ton. Asocierea culorii ochilor cu cea a machiajului inaspreste trasaturile. Ochii albastri trebuie sa evite culorile de albastru, verde, ochii verzi trebuie sa evite verdele etc. Doar ochii caprui isi pot permite orice combinatie. Iarna, ochii de culoare deschisa pot alege tonuri de pruna, maro sau albastru marin.

eyee

 

Textura. Eye liner-ul se poate gasi sub forma de creion, khol, gel sau crema sau lichid. Atentie, daca alegi eye liner-ul sub forma de creion acesta trebuie sa fie perfect ascutit.

Aplicare acestuia depinde de forma ochilor:

  • Daca ai ochii rotunzi trebuie sa iti accentuezi exteriorul ochiului ;
  • Daca ai ochii alungiti sau migdalati fa o linie pana in coltul intern al ochiului, insistand pe mijloc ;
  • Daca ai ochii mici pune in evidenta exteriorul ochiului de sus in jos ;

Numeroase sunt femeile care accentueaza linia naturala a ochiului. Mare greseala deoarece astfel nu fac decat sa isi accentueze defectele. Cel mai bun gest este sa pornesti din interiorul ochiului spre exterior.

Eye liner-ul confera intensitate machiajului de seara. Pentru un machiaj de seara eye liner-ul lichid este ideal.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: