home Electronice si electrocasnice Cum imi aleg bigudiurile electrice?

Cum imi aleg bigudiurile electrice?

In momentul in care auzi rostindu-se cuvantul bigudiuri gandul te duce la instrumentele de coafare folosite de bunicile noastre pentru obtinerea celor mai frumoase bucle. Folosirea lor a devenit din nou de actualitate fie in saloanele de specialitate, fie de femeile grabite. Datorita unei tehnologii avansate, bigudiurile electrice fac parte din trusa de frumusete a doamnelor si domnisoarelor preocupate de aspectul lor, a celor care isi doresc obtinerea unor bucle perfecte, in cel mai scurt timp.

Spre deosebire de bigudiurile clasice, bigudiurile electrice sunt extrem de usor de folosit si permit obtinerea unor onduleuri si a unor bucle superbe. Bigudiurile de acest tip sunt dispuse intr-o cutie speciala, adaptata cu un suport de incalzire. Conectate la o priza electrica, bigudiurile se incalzesc si ajung la temperatura dorita.

remington_kf20l_bigoudis_k0011122518678_1189496459875

Cu cat temperatura aleasa este mai mare, cu atat buclele obtinute vor fi mai definite, mai precise si mai durabile. Aplicarea se efectueaza pe parul uscat din motive de siguranta. Prin urmare, bigudiurile electrice reprezinta o alternativa practica si eficienta la bigudiurile traditionale. Mult mai rapide, mai putin daunatoare parului, acestea pot inlocui cu succes ondulatorul. Un alt avantaj consta in flexibilitatea acestora ceea ce inseamna ca se adapteaza imediat naturii parului.

Criteriile de luat in seama in momentul alegerii bigudiurilor electrice

Functionarea bigudiurilor electrice este acelasi pentru toate modelele insa, alegerea unui model nu este usoara. Exista o serie de optiuni specifice care se dovedesc a fi extrem de avantajoase. In ceea ce priveste protectia parului, amintim invelisul ceramic si tehnologia ionica. Primul ne protejeaza parul de caldura asigurand distribuirea uniforma a caldurii. A doua reprezinta o inovatie tehnologica care permite luptarea impotriva electricitatii statice. Indicatorul luminos iti permite sa afli momentul in care bigudiurile s-au incalzit, au ajuns la temperatura ideala.

BIGbigoudis-chauffants-remington.jpg

Bigudiurile electrice vin in trei marimi: mici, medii si mari. Alegerea marimii potrivite reprezinta o etapa cruciala in compozitia coafurii. Daca modelul ales este mare, onduleurile vor fi mai naturale, daca sunt mici, buclele vor fi mai definite si mai stranse. Odata bigudiurile electrice incalzite, poti trece la aplicarea acestora, exact ca bigudiurile clasice.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: