home Altele Ce tip de saltea este cea mai buna investitie? Salteaua cu arcuri sau salteaua din spuma?

Ce tip de saltea este cea mai buna investitie? Salteaua cu arcuri sau salteaua din spuma?


saltea-arcuri-vs-saltea-spumaEsti in cautarea unei noi saltele? Atunci trebuie sa te asiguri ca noua saltea te va multumi pe deplin nu numai imediat, ci si in viitor, pe termen lung. Trebuie sa stii ca salteaua este o investitie importanta, solida, care trebuie sa iti ofere confort, sanatate si somn bun pe o perioada de mai bine de 10 ani. Acest articol iti va oferi o imagine de ansamblu a saltelelor cu arcuri si a saltelelor din spuma, astfel incat sa stii care dintre aceste doua optiuni reprezinta o investitie mai buna pentru tine astazi si in viitor.

Atunci cand este vorba de a stabili care dintre salteaua cu arcuri si salteaua din spuma pura este cea mai buna investitie, exista un numar semnificativ de puncte asupra carora trebuie sa cugeti.

Poate cel mai important punct pe care sa il iei in considerare este ceea ce iti doresti tu in adancul sufletului tau. Evident, vei fi capabil sa gasesti versiuni de saltele cu arcuri la un pret mic. Dar trebuie sa ai in vedere faptul ca, atunci cand vine vorba de saltele, pretul mare spune, de cele mai multe ori, ceva despre calitatea acestora. Cu alte cuvinte, platind o suma mica de bani pe o saltea, vei cumpara, cel mai probabil, un produs care nu va rezista prea mult in timp si care iti va crea disconfort la nivelul coloanei vertebrale.

In general, saltelele cu arcuri sunt durabile. Desigur, acesta este tipul de saltea pat  care a fost folosit cel mai mult de catre utilizatori in ultimii ani. Cu toate acestea, in timp, saltelele cu arcuri sfarsesc prin a-si pierde forma si netezimea. In cele din urma, saltelele cu arcuri pot deveni extrem de incomode.

Cei mai multi oameni care au experienta in domeniul saltelelor au remarcat faptul ca saltelele din spuma sunt cele care rezista cel mai bine de-a lungul timpului. Prin urmare, spre deosebire de saltelele cu arcuri, saltelele din spuma par sa mentina un nivel de confort bun pe o perioada lunga de timp, fara a crea dureri la nivelul coloanei vertebrale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: