home Servicii Ce trebuie sa iei in considerare cand alegi tunsoarea cea mai potrivita?

Ce trebuie sa iei in considerare cand alegi tunsoarea cea mai potrivita?

Contrar a ceea ce ar putea crede multi oameni, coafurile nu sunt populare doar in randul femeilor; din ce in ce mai multi barbati sunt interesati in 2016 de aspectul lor fizic, astfel ca acorda o multime de timp pentru a alege cele mai bune tunsori care sa ii avantajeze. Exista numeroase stiluri pentru barbati, dar ce factori ar trebui sa fie luati in considerare pentru a-i ajuta sa obtina tunsoarea cea mai potrivita?

Forma fetei

Acesta este unul dintre cei mai importanti factori pe care ar trebui sa ii iei in considerare atunci cand alegi o tunsoare. Adevarul este ca exista stiluri care sunt mai bune doar pentru unele forme faciale, in timp ce pot fi dezavantajoase pentru alte forme faciale. Prin urmare, ar trebui sa fii atent atunci cand selectezi un stil de tunsoare, astfel incat acesta sa fie potrivit pentru forma ta faciala. Daca ai o forma ovala, esti norocos, deoarece orice coafura se potriveste acestei forme. Fetelor rotunte li se potrivesc cel mai bine tunsorile care au volum si unghiuri ascutite. Pentru fetele inguste se recomanda tunsorile scurte. Daca nu esti foarte sigur cu privire la forma fetei tale, mai bine lasa-te pe mainile unui hairstylist profesionist de la Asalon, un salon Pantelimon ce ofera servicii excelente in frizerie si coafura.

Tipul si textura parului

La fel ca si forma fetei, unele texturi si tipuri de par detin unele marje de ajustari si stiluri mai bune decat altele. Poti face, desigur, modificari ale texturii parului folosind diferite produse si echipamente precum uscatoare de par, ondulatoare si placi de indreptat parul. Cu toate acestea, atunci cand lucrezi cu un par gros in mod natural ondulat, ai posibilitatea de a alege orice coafura iti doresti, cu exceptia stilului “wet look”. Parul aspru si drept este cel mai bine gestionat atunci cand se urmeaza stiluri naturale.

Profesia ta

Tunsorile funky ar putea fi considerate inacceptabile in anumite zone profesionale si, prin urmare, acestea ar trebui evitate. Aminteste-ti ca, daca esti un angajat care reprezinta imaginea companiei, trebuie sa tii cont de codul acesteia. Tunsorile funky sunt acceptate, de regula, in industria de divertisment. Daca esti, de pilda, consultat juridic sau ai o alta slujba mai “rigida”, ar trebui sa adopti un stil mai formal.

tunsoarea cea mai potrivita

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: