home Imbracaminte si incaltaminte Cum imi aleg blugii in functie de morfologie?

Cum imi aleg blugii in functie de morfologie?

Blugii reprezinta o piesa vestimentara indispensabila din dressingul oricarei femei, o piesa vestimentara ce sublimeaza orice morfologie. Iata cum ii poti alege in functie de morfologia ta.

Blugii pentru femeile inalte

Femeile inalte au noroc, li se potrivesc orice model de blugi. Drepti, slim, skinny, boyfriend…in ceea ce priveste culoarea blugilor trebuie doar sa eviti blugii deschisi la culoare pentru a nu parea mult prea inalta.

Blugii pentru femeile scunde

Femeile cu picioare scurte si-ar dori o pereche de blugi care sa le lungeasca, sa le ajute sa para mai inalte. Prin urmare, trebuie sa aleaga o pereche de blugi slim sau o croiala dreapta care sa creeze impresia de lungime. Daca ii combini cu o pereche de pantofi cu toc, si mai bine ! Femeile scunde trebuie sa evite blugii evazati.

Blugii pentru femeile mai rotunde

Pentru a-ti sublima rotunjimile poti miza pe o pereche de blugi slim pe care ii poti purta cu o bluza fluida pentru a-ti reechilibra silueta. Cele care isi doresc sa isi ascunda rotunjimile pot opta pentru o pereche de blugi cu talie inalta care vor aplatiza abdomenul. Evita blugii deschisi la culoare si adopta o culoare mai inchisa, menita sa te puna in valoare.

zSojCW4O07Tp8DXEaFWNAcvg7KY

Blugii pentru femeile slabe

Siluetele filiforme pot adopta o pereche de blugi cu talie joasa, un model skinny, ideal pentru aceasta morfologie. Femeile slabe trebuie sa evite modelele de blugi boyfriend sau largi.

Blugii pentru fesele mari

Daca ai un posterior mai generos alege un model de blugi cu talie normala sau inalta. Aceste modele iti vor sublima formele. Evita blugii cu talia joasa.

Blugii pentru fesele plate

Multe femei se plang de lipsa formelor. Veste buna, exista blugi ce permit crearea iluziei de fese rotunde. Alege un model cu talie joasa.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: