home Altele Cum alegi inelul de logodna potrivit?

Cum alegi inelul de logodna potrivit?

Iata o alegere care le da barbatilor dureri de cap. Prin urmare, domnilor, in momentul in care ati decis ca a venit vremea sa faceti pasul cel mare, trebuie sa incepeti sa cautati inelul de logodna ce urmeaza sa fie pus la loc de cinste pe mana iubitei, a viitoarei logodnice.

 

In cazul in care ai decis sa ii faci o surpriza, sa alegi inelul de logodna singur, incepe prin a investiga cutia iubitei de bijuterii pentru a vedea cam ce tipuri de inele are obiceiul sa poarte, forma si materialele acestora. Daca in urma acestei investigatii nu ai ajuns la nicio concluzie, atunci apeleaza la cea mai buna prietena a sa pentru a-i afla preferintele in detaliu.

les-plus-belle-bagues-de-fiancaille

Cele mai potrivite materiale pentru un inel de logodna sunr aurul alb, platina sau aurul galben, materiale ce pot fi insotite de una sau mai multe pietre pretioase, in functie de modele. De cele mai multe ori, inelele de logodna cu diamante sunt cele mai cautate insa si cele cu smaralde, safire, rubine sau alte pietre pretioase pot ai alese, in functie de preferinta viitoarei mirese.

In functie de fiecare model in parte, si forma pietrei este diferita. Astfel, aceasta poate fi rotunda, in forma de inima, ovala, dreptunghiulara sau in forma de romb. Poate forma pietrei ti se pare un detaliu minor insa crede-ma ca este esentiala deoarece nu orice forma se potriveste cu orice forma de deget. Aici intervine, inca o data, cea mai buna prietena sau o poza eventual in care se poate vedea cat mai clar mana iubitei pe care ai putea s-o arati bijutierului.

las-bagues-des-stars

Ultimul pas cu privire la inelul de logodna este acela de a te asigura de faptul ca momentul daruirii va fi unul de neuitat, intr-o atmosfera ultra romantica. Un inel de logodna trebuie sa se potriveasca cat mai bine cu degetul iubitei, este un simbol al iubirii, iubirea vesnica purtata celei careia ii este oferit.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: