home Altele Cum imi aleg extensiile de par clip on?

Cum imi aleg extensiile de par clip on?

Extensiile de par sunt in voga de mai multa vreme. Motivele sunt evidente – pe de o parte deoarece este vorba despre niste extensii care nu sunt permanente, pe de alta parte deoarece extensiile clip on au un avantaj in plus fata de restul tipurilor de extensii, pot fi date jos oricand.

Extensiile de par clip on se pot folosi atunci cand iti doresti sa iesi in oras, la o nunta sau la un eveniment mai special din viata ta. Ideea este ca look-ul se poate schimba radical in doar cateva minute. Extensiile clip on confera rapid volum si lungime, o veste buna pentru doamnele si domnisoarele pe care natura nu le-a inzestrat cu un par bogat si lung. Extensiile clip on reprezinta modalitatea excelenta de a-ti schimba look-ul intr-un timp scurt. In plus, efectul va fi unul cat se poate de natural. Nu stii cum sa le alegi? Iti spunem noi.

longueur-extension-clip

Lungimea extensiilor de par. Extensiile clip on vin in lungimi diferite cuprinse intre 40 si 70 de centimetri. Pentru a avea o idee aproximativa asupra felului in care vor arata te poti masura. In cazul in care sunt prea lungi, se pot ajusta fara probleme la coafor.

Gramajul extensiilor de par. Gramajul trebuie ales cu grija deoarece daca nu este ales cel potrivit te poti trezi cu un par lipsit de volum chiar daca porti extensii.

meches-clips-tissages-extensions-cheveux_5214087

Culoarea extensiilor de par. Este obligatoriu ca nuanta extensiilor de par aleasa sa se potriveasca in proportie de 99% cu nuanta parului tau natural. Astfel, vei evita diferenta de culoare, de nuanta care, in unele cazuri, poate fi chiar dizgratioasa. In acest caz te sfatuim sa apelezi la sfatul specialistilor. Vestea buna este ca extensiile din par natural se pot vopsi in orice nuanta doresti.

Par natural sau sintetic? Daca nu vrei sa arati ca si papusa Barbie atunci alege extensii din par natural. Daca vrei sa le coafezi, sa le speli si sa le vopsesti intocmai ca si parul tau natural, atunci alege-le din par 100% natural.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: