home Altele Cum sa imi aleg BB cream-ul?

Cum sa imi aleg BB cream-ul?

Piele uscata, grasa sau sensibila, ten deschis sau inchis la culoare…tenul fiecarei domnisoare in parte este diferit si are nevoie de un machiaj adaptat. Pentru a alege un BB cream care iti va conferi un ten radiant, afla de la noi cum iti poti alege BB cream-ul.

Ai o piele sensibila? Ai nevoie de un BB cream calmant

Roseata, alergii… cand ai pielea fragila este destul de greu sa gasesti produsul adaptat, cel care nu iti va agresa epiderma. Alege un BB cream cu activi care calmeaza, care rasfata pielea mai sensibila si camufleaza micile defecte.

bbbb

Vrei sa iti ascunzi ridurile? Ai nevoie de un BB cream cu putere mare de acoperire si anti-aging

Un BB cream este conceput special pentru a ascunde defectele pielii. Insa, unele sunt mult prea lejere pentru a masca ridurile. Pentru un rezultat optim, mizeaza pe un BB cream cu o putere mai mare de acoperire, care contine activi anti-aging si un indice de protectie ridicat pentru a evita accelerarea imbatranirii cutanate.

bb-creams

Ai pielea uscata? Ai nevoie de un BB cream super hidratant

Toate BB cream-urile poseda activi hidratanti insa, in caz de uscaciune pronuntata a epidermei poti miza pe o crema pe baza de ierburi medicinale care stimuleaza hidratarea pielii si iti confera o piele de bebelus.

Ai pielea grasa? Ai nevoie de un BB cream matifiant

Persoanele cu tenul gras au tendinta de a evita produsele cu textura cremoasa de teama ca acestea sa nu le accentueze problema. Pentru a regla productia de sebum mizeaza pe un BB cream matifiant care impiedica stralucirea pielii. Esti sceptica? Atunci opteaza pentru un BB cream sub forma de pudra. O pudra matifianta care infrumuseteaza pielea si acopera imperfectiunile.

comment-choisir-son-fond-de-teint_16-8-734x367

Ai tenul inchis la culoare? Ai nevoie de un BB cream adaptat tenului tau

Si tenul mai inchis la culoare are nevoie de un BB cream. Exista pigmenti inteligenti care se adapteaza oricarei culori a tenului. Numeroase sunt marcile care au lansat pe piata BB cream pentru tenul inchis la culoare si pentru pielea bronzata.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: