home Altele Cum imi aleg crema de noapte?

Cum imi aleg crema de noapte?

Noaptea, moment in care ne aflam in bratele lui Morfeu, pielea noastra se regenereaza. Pentru a stimula activitatea celulara, care are un impact deosebit asupra aspectului sau, crema de noapte este ideala.

Aplicatia prelungita a unei creme de noapte protejeaza si previne aparitia primelor semne de imbatranire. In functie de fiecare produs in parte, regasim in compozitia cremelor de noapte Vitamina C, E si A, antioxidanti, acid glicolic, uleiuri esentiale sau unt de karite.

creema

Care este scopul unei creme de noapte ?

Deoarece pielea se regenereaza mai rapid noaptea decat ziua, trebuie sa profitam din plin de acest lucru. Crema de noapte favorizeaza reinnoirea celulara si repara agresiunile la care pielea a fost supusa pe timp zi – frig, poluare, vant, razele solare. Datorita unei compozitii bogate, crema de nopate vine cu hidratarea necesara pielii si lupta impotriva efectele trecerii timpului. Unele creme de noapte sunt capabile sa stearga semnele de oboseala si le permit doamnelor si domnisoarelor sa se trezeasca cu un ten proaspat.

Cum imi aleg crema de noapte?

Inainte de toate, verifica sa nu fie prea grasa, sa fie non-comedogena, adica sa nu obstrueze porii. O crema de noapte trebuie sa fie aleasa in functie de nevoile pielii tale. Pielea mai tanara nu are nevoie de o crema de noapte pana la 25-30 de ani, varsta la care este recomandat sa incepi sa apelezi la cremele anti-aging. Pielea uscata si pielea sensibila au neaparat nevoie de o crema de noapte. Texturile hranitoare le va conferi acestor tipuri de piele elementele necesare protectiei.

crema

Pielea cu tendinta acneica are nevoie de o crema de noapte fluida sau un gel pentru a se evita acumularea sebumului si efectului de piele lucioasa. In plus, senzatia imediata de prospetite conferita de o astfel de crema va calma pielea. Pielea matura are nevoie de o crema bogata, pe baza de Vitamina C si de acid glicolic, pentru a preveni sau a estompa ridurile.

Inainte de a aplica crema de noapte este primordial ca pielea sa fi demachiata pentru a sterge orice urma de machiaj sau impuritati.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: