home Altele Cum imi aleg autobronzantul?

Cum imi aleg autobronzantul?

Orice femeie isi doreste sa se bronzeze fara prea mari eforturi. Solutia ideala este autobronzantul. Cum il alegem pentru a evita sa capatam o culoare portocalie? Fie ca iti doresti sa il folosesti o seara, o zi sau mai multa vreme, alegerea autobronzantului potrivit nu este usoara.

Autobronzantul este o substanta care permite bronzarea pielii datorita DHA. DHA este un zahar care poate fi obtinut in mod natural din scoarta de castan, care reactioneaza in contact cu pielea. Este un produs ce actioneaza doar asupra stratului superior al pielii. Prin urmare, nu prezinta niciun pericol. Inainte de aplicare autobronzantului pielea trebuie exfoliata pentru a elimina toate celulele moarte. Se disting mai multe formule de autobronzant :

  • Daca corpul tau este sensibil la unele substante iti recomandam sa achizitionezi autobronzantul de la farmacie. Opteaza pentru versiunea spray.
  • Daca iti doresti ingriirea tenului totodata, alege o crema cu proprietati hidratante ;

0972046fc566af76

Incepe aplicarea autobronzantului de jos in sus. Dupa aplicare asteapta ca produsul sa intre in intregime in piele inainte de a te imbraca. Pentru rezultate optime aplica autobronzantul seara inainte de culcare. Dupa fiecare utilizare nu uita sa te speli bine pe maini.

Tipuri de autobronzant

Spray-ul pulverizeaza pe piele o cantitate mica de produs si nu necesita intinderea cu mana. Spray-ul autobronzant intra imediat in piele si nu este deloc lipicios. Dupa 15 minute de la aplicare te poti imbraca.

Autobronzantul tip spuma este o textura relativ recenta si ofera o senzatie placuta la aplicare. Se usuca repede si nu este lipicioasa. Spre deosebire de autobronzantul spray, spuma ofera si o hidratare a pielii, este mult mai eficienta.

dc88d1472aa2a93f

Gelul vine cu o textura fresh, intra in piele rapid si se usuca repede. Necesita masaj pentru o absorbtie totala. Nu este recomandat persoanelor cu pielea uscata.

Cremele autobronzante sunt deja clasice. Se pot aplica cu ajutorul masajului si se asteapta in jur de 15 minute inainte de imbracare.

Pentru a obtine intensitatea dorita, asteapta in jur de 3-5 minute dupa o prima aplicare. Pentru o intensitate crescuta reaplica produsul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: