home Electronice si electrocasnice Cum imi aleg epilatorul cu lumina intens pulsata?

Cum imi aleg epilatorul cu lumina intens pulsata?

Te-ai saturat de epilarea cu ceara sau cu lama de ras? Esti in cautarea unei metode mai eficiente de epilare? Va prezentam epilarea cu lumina intens pulsata, devenita o veritabila tendinta in ultimii ani. Epilatorul cu lumina intens pulsata iti ofera o metoda durabila de epilare. Nu mai trebuie sa mergi la salon, il poti folosi din confortul propriei case.

beurer-ipl-10000-salon-pro-810x608

Aceasta metoda de epilare este semi-definitiva deoarece nu elimina in totalitate firele de par, insa le reduce numarul in mod considerabil. Epilatorul cu lumina intens pulsata este cunoscut si sub numele de IPL, « Intense Pulse Light ». Datorita impulsurilor luminoase trecute pe piele, radacina firului de par este pusa la repaus. Aceasta actiune permite caderea firelor de par. Astfel, acestea vor creste mai incet si mai greu.

Epilator doar pentru corp sau si pentru fata?

Iata un criteriu deosebit de important in alegerea epilatorului cu lumina intens pulsata. Modelele care permit epilarea fetei (buze, obraji, barbie) sunt destul de numeroase pe piata. Majoritatea nu se limiteaza la epilarea corpului. Sunt eficiente pentru epilarea picioarelor, bratelor si axilelor. La fel de importanta este cunoasterea tipului de piele si a culorii.

Marimea ferestrei de epilare

Un alt criteriu de luat in seama in momentul alegerii epilatorului cu lumina intens pulsata. Ce te intereseaza mai mult? Viteza de epilare sau precizia? Cu cat este mai mare fereastra de epilare, cu atat epilarea va fi mai rapida. In functie de model, marimea variaza intre 3cm2-6cm2.

Puterea lampii flash

Puterea epilatoarelor cu lumina intens pulsata este exprimata in jouli. Cu cat numarul de juli este mai mare, cu atat mai puternica este lampa flash.

Tout-savoir-sur-l-epilation-a-la-lumiere-pulsee_exact1024x768_l

Cu fir sau pe baterie?

Alege un epilator fara fir pentru o mai mare libertate de miscare si pentru a epila cu mai mare usurinta zonele cu acces mai dificil.

Daca deja ai inceput cautarea unui epilator cu lumina intens pulsata, ai observat cu siguranta ca este mai scump decat un epilator electric. Pretul variaza intre 150-500 euro, in functie de diferitele functionalitati oferite.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: