home Electronice si electrocasnice Cum alegi camera de supraveghere pentru bebelusi?

Cum alegi camera de supraveghere pentru bebelusi?

Supravegherea bebelusilor si a bonei este o reala necesitate pentru orice parinte. Acest lucru ajuta la un control total asupra modului in care se comporta bona si ofera un confort psihic pentru parinte. Alegerea camerei perfecte insa, poate sa fie o reala provocare. Nu trebuie sa optezi pentru o solutie ultra performanta, insa atunci cand achizitionezi o camera de supraveghere destinata supravegherii bebelusului, trebuie sa ai in vedere mai multe elemente.

Magazinul de unde alegi camera

Acesta este cel care decide pretul pe are il vei plati si calitatea produsului. Alege un magazin care sa fie destinat exclusiv supravegherii video ( este o solutie mai ieftina, cu mult mai multe oportunitati ) si incearca sa tii cont de feedbackul oferit de alti clienti. Click aici pentru a descoperi unul dintre cele mai mari magazine de dispozitive pentru supraveghere video, din Romania.

Brandul camerei

Este important cine a produs camera respectiva de supraveghere. Un nume poate sa nu spuna multe, insa de cele mai multe ori spune : calitate sau lipsa calitatii. Un producator precum Hikvision sau Dahua, iti pot garanta faptul ca ai ales o camera performanta. Un producator care nu are o istorie bogata, s-ar putea sa nu fie chiar atat de performant.

Specificatiile tehnice

De asemenea, este foarte important ca specificatiile pe care le prezinta camera sa fie unele care performeaza. Rezolutia, modul in care filmeaza sau dotarile cu infrarosu si cu senzori de miscare, pot sa imbunatateasca foarte mult experienta utilizatorului si sa ofere eficienta. Daca vrei cu adevarat, sa stii totul despre ceea ce se intampla cu bebelusul, este bine sa alegi o camera care poate oferi si sunet. Eventual, poti alege chiar o camera cu un ecran, pentru a putea comunica video cu copilul tau. Cu siguranta va fi foarte incantat sa iti auda vocea, ori de cate ori are nevoie de acest lucru.

Modul in care este contruita camera

Camerele pentru bebelusi trebuie sa fie construite din materiale de buna calitate, care sa nu genereze probleme de sanatate pentru cei mici si sa fie greu de inghitit. Opteaza pentru camere compacte, nu chiar atat de mici, care nu dispun de piese foarte mici. Chiar daca ai o bona si vrei sa ii descoperi comportamentul, poti alege o camera care se afla la vedere. Chiar si sub supraveghere, oamenii tind sa se comporte natural, asadar, iti vei da seama daca bona pe care ai ales-o este sau nu una care merita sa aiba grija de copilul tau.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: