home Electronice si electrocasnice Criterii in alegerea ondulatorului de par

Criterii in alegerea ondulatorului de par

Multe sunt domnisoarele care viseaza sa aiba buclele perfecte. Pentru a le realiza, ai nevoie doar de un ondulator, un aparat care iti va permite sa iti schimbi look-ul fara sa fii nevoita sa treci pragului salonului de coafura. Iata de ce criterii trebuie sa tii cont in alegerea celui mai potrivit ondulator pentru tine.

Diametrul

Iti doresti sa obtii cele mai frumoase bucle? Marimea buclelor va fi determinata de catre diametrul ondulatorului. Cu cat diamertrul ondulatorului este mai mic, cu atat buclele obtinute vor fi mai mici. Diametrul ondulatorului variaza in functie de modelul ales. In general, variaza intre 20-38 mm.

Temperatura

Temperatura este un alt criteriu de care trebuie sa tii cont in momentul in care ai in vedere achizitionarea unui ondulator. Unele modele se incalzesc foarte rapid in timp ce altele au nevoie de mai mult timp pentru a se incalzi. Alegerea va depinde de necesitatile tale.

  • cu temperatura variabila: astfel, vei reusi sa schimbi temperatura ondulatorului in functie de natura parului tau. Ondulatorul de par dotat cu o temperatura variabila reprezinta solutia perfecta pentru un relooking. Majoritatea ondulatoarelor sunt dotate cu un variator de temperatura pe care il poti adapta varietatii de coafuri dorite. Daca iti doresti realizarea unor bucle suple, selecteaza o temperatura de 150-170 de grade. Daca vrei bucle mai stranse, opteaza pentru o temperatura de 180-maxim 230 de grade.
  • fara temperatura variabila: un astfel de ondulator risca sa iti deterioreze si sa iti fragilizeze firul de par. Ondularea parului nu necesita intotdeauna o temperatura inalta.

42687_4_1352896017

Timpul de incalzire

  • in doar 30 de secunde: cu ajutorul unui ondulator care se incalzeste in doar 30 de secunde vei reusi sa obtii orice tip de onduleuri in cel mai scurt timp. Nu va mai trebui sa astepti sa il poti utiliza deoarece se incalzeste imediat.
  • intr-un minut: exista ondulatoare al caror timp de incalzire ajunge pana la un minut. In doar 60 de secunde ai posibilitatea de a realiza buclele perfecte. Aceste ondulatoare sunt mai putin rapide decat precedentele dar la fel de eficiente.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: