home Electronice si electrocasnice Criterii in alegerea aparatului de ras potrivit

Criterii in alegerea aparatului de ras potrivit

Ai in vedere achizitionarea unui aparat de ras? Atunci trebuie sa tii cont de cateva criterii. Haideti sa descoperim impreuna criteriile esentiale de care trebuie sa tii cont in alegerea unui astfel de aparat.

Aparat de ras reincarcabil sau nu?

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi un aparat de ras reincarcabil. Aparatele de ras electrice care nu dispun de functia de reincarcare nu sunt atat de eficiente. Aparatele de ras reincarcabile prezinta urmatorul avantaj: sunt mult mai potrivite pentru raderea barbei. Pot fi manevrate cu mai mare usurinta, fara sa fii incomodat de cablu. Astfel, in momentul in care esti nevoit sa pleci intr-o calatorie nu mai trebuie sa iti faci probleme, iti poti lua cu tine aparatul de ras. Aparatele de ras existente actualmente pe piata prezinta o autonomie interesanta.

tondeuse-barbe

Design, ergonomie si functii

Primul punct este relativ discutabil. Depinde de gustul fiecaruia insa cui nu i-ar placea sa aiba un aparat de ras cu un design modern si placut? Ergonomia aparatului si butoanele reprezinta un alt aspect important. Trebuie sa fii atent la pozitionarea acestora, pentru a te asigura de faptul ca nu vei fi incomodat in timpul barbieritului, aparatul sa nu fie prea greu.

max-test.jpg-tt-width-590-height-393-fill-1-crop-1-bgcolor-FFFFFF

Exista modele pe piata cu un sistem integrat ce permit aspirarea firelor de par. Firele sunt recuperate, nu sunt imprastiate peste tot in baie. Daca camera aparatului de ras cu sistem de aspiratie este transparenta atunci vei sti cand necesita golire. Functii mici dar importante.

Opteaza pentru o marca de renume

Daca nu vrei sa iti asumi niciun risc iti recomandam sa optezi pentru un aparat de ras de marca. Avantajul unei marci cunoscute este urmatorul: poti afla cu usurinta parerile utilizatorilor din lumea intreaga si vei primi garantie de 2 sau mai multi ani, in functie de producator.

Lamele de ras

Lamele de ras cu auto-ascutire reprezinta garantia longevitatii. Marcile si modelele ce vin cu astfel de propuneri ii permit utilizatorului sa nu schimbe lamele atat de des ceea ce inseamna o economie considerabila.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: