home Electronice si electrocasnice Cum imi aleg blenderul?

Cum imi aleg blenderul?

Alegerea blenderului potrivit reprezinta o garantie a faptului ca gatesti cu placere si savurezi retete variate. Cu cat blenderul este mai polivalent si mai puternic decat un mixer traditional, cu atat mai bine. Un blender nu se limiteaza la sucul de fructe in momentul in care este dotat cu o multime de optiuni si accesorii practice.

Accesorii si optiuni pentru un aparat multifunctional. Orice blog de gatit ai consulta, concluzia este aceeasi: cel mai bun blender este cel care propune mai mult decat o simpla functie smoothie. Un aparat multifunctional te va ajuta sa limitezi numarul ustensilelor folosite in timpul gatitului. Scopul principal este acela de a gasi un aparat inteligent care sa iti permita sa gatesti tot felul de preparate si sucuri. Existe modele cu accesorii diferite precum tocator, mixer sau emulsie. Prepararea unei supe delicioase cu legumele de sezon sau o prajitura delcioasa cu spuma de capsuni…blenderul este acel aparat care iti va usura munca in bucatarie.

Intereseaza-te cu privire la lamele blenderului: acestea pot fi plate sau multiple. In alegerea celui mai bun blender trebuie sa fii atent si la viteza de rotatie a lamelor. Cu cat puterea acestuia este mai mare, adica cu cat are mai multi W, cu atat aparatul va putea sa mixeze alimente mai tari precum gheata de exemplu. De exemplu, functia Pulse cu care sunt dotate un numar mare de blendere permite emulsionarea smoothie-urilor si obtinerea texturii dorite in prepararea legumelor. Daca modelele de baza sunt dotate cu un bol din plastic, modelele mai noi vin cu un bol din sticla sau chiar din inox, capabil sa pastreze temperatura si prospetimea preparatelor.

Baza blenderului poate fi din plastic sau din inox insa este important sa nu fie prea lejer si sa fie dotat cu o ventuza pentru o mai buna stabilitate. in concluzie, in alegerea celui mai bun blender cele mai importante criterii sunt puterea, accesoriile si viteza de rotatie a lamelor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: