home Altele Cum imi aleg cerceii cu pietre pretioase?

Cum imi aleg cerceii cu pietre pretioase?

Visezi la o pereche de cercei feminini si eleganti, facuti ca sa dureze? Pietrele pretioase vor fi cu siguranta pe placul tau, cu conditia sa le alegi pe cele potrivite. Alege bijuterii fanteziste din pietre de calitate urmand sfaturile de mai jos.

Comment-bien-choisir-ses-boucles-d-oreilles-avec-pierres-precieuses_width1024

Alege culoare cerceilor cu pietre pretioase. O bijuterie frumoasa, de calitate, prezinta o piatra pretioasa clara si luminoasa, cu o culoare intensa. Care? Totul depinde de gustul si preferintele tale in materie de pietre pretioase. Alegerea unei perechi de cercei cu pietre pretioase reprezinta o investitie destul de serioasa. Acestia trebuie sa te atraga de la prima vedere si sa corespunda gusturilor tale. Urmatoarele criterii de luat in considerare sunt forma in functie de fata ta si bineinteles bugetul.

Favoritele oricarei femei sunt diamantele care afiseaza cel mai adesea o culoare alba, aproape transparenta. Cu toate acestea, exista diamante de culoarea neagra dar si de alte culori, mai rare insa. Ametistul prezinta un violet mai mult sau mai putin intens, in functie de provenienta sa in timp ce safirele sunt in mod traditional albastre…insa exista si safire de culoarea roz, violet, negru, galben, verde sau portocaliu. Rubinul are o culoare rosie in timp ce smaraldul este cunoscut pentru verdele sau intens.

Alege cerceii in functie de pielea si parul tau. Unii cercei sunt mai potriviti unei anumite culori de piele si de par decat altii. O piele inchisa la culoare trebuie sa aleaga o preche de cercei cu o stralucire luminoasa, diamante de exemplu in timp ce o piele mai deschisa la culoare va opta pentru o culoare mai inchisa. In ceea ce priveste culoarea parului, roscatele vor opta pentru un mov ametist sau un verde smarald. Brunetele vor alege albastrul safirului sau rosul rubinului. Cat despre blonde, acestea pot purta fara probleme atat albastrul safirului cat si verdele smaraldului.

Calitatea. Calitatea unei pietre pretioase este judecata in functie de culoarea sa. Tonalitatea este evaluata de la 1-10. 1 pentru alb, transparent si 10 pentru negru. Puritatea este un alt criteriu de care trebuie sa tii cont in alegerea pietrelor pretioase.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: