home Electronice si electrocasnice Cum iti alegi placa de par potrivita?

Cum iti alegi placa de par potrivita?

Parul perfect drept este in continuare la moda! Nu cred ca mai exista vreo doamna sau domnisoara care sa nu aiba o placa de indreptat parul, a devenit aliatul lor de pret. Daca faci alegerea potrivita, placa de indreptat parul iti ofera un aspect ingrijit, un par perfect drept. Care este placa de par potrivita pentru tine?

placaa

Temperatura

Exista diferite tipuri de par. Din aceasta cauza, producatorii au creat, diferite nivele de temperatura, in functie de tipul de par al fiecareia : fin, suplu, fragil, cret…etc. Placile de par care dispun de o temperatura variabila sunt cele care iti ofera posibilitatea de a alege singura, caldura ideala pentru parul tau. Permitand o selectie larga, nivelul de temperatura al acestor tipuri de placi variaza de la 60 de grade la 235 de grade, in functie de model si de marca.

6ef31b18039b8ce5

Daca alegi o placa de indreptat parul cu temperatura fixa trebuie sa tii in primul rand cont de calitatea parului tau. Tu esti cea care vei alege temperatura ideala pentru parul tau. In general vei avea de ales intre 200 de grade pentru un par normal, 220 de grade pentru parul ondulat si 230 de grade pentru parul cret.

Iata nivele de temperatura recomandata :

80-150 de grade pentru parul fin, fragil sau deteriorat

150-170 de grade pentru parul normal, fin sau suplu

190-230 de grade pentru parul afro

peste 230 de grade pentru parul foarte cret

placa

Pentru parul ud

Scopul principal al unei placi este acela de a indrepta parul, uscat in general. Pentru un plus de confort, unele placi de par permit indreptarea parului umed. Dotate cu un sistem de evaporare, placile de par Wet&Dry pot intinde perfect parul, uscat sau umed. Datorita unei tehnologii specifice, acestea determina nivelul de umiditate al parului si adapteaza caldura placilor. Podoaba capilara isi va gasi stralucirea daca optezi pentru o placa de indreptat parul Wet&Dry.

Optiuni

Exista placi de par cu perie integrata, cu functia de abur…aceasta din urma hidrateaza si destinde fibra capilara. O singura trecere este de ajuns pentru a avea un par perfect drept. Ecran LED ofera posibilitatea de a selectiona temperatura ideala, in functie de natura parului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: